Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Nummer8

Bibliografisk note

Forskningsprojekt finansieret af Statens Humanistiske Forskningsråd

Agger, G. (1995). TV-fiktionens realisme: en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning". Århus: Aarhus Universitet. Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's æstetik, Nr. 8
Agger, Gunhild. / TV-fiktionens realisme : en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning". Århus : Aarhus Universitet, 1995. (Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's æstetik; Nr. 8).
@book{f7ff5dc0002c11dab4d5000ea68e967b,
title = "TV-fiktionens realisme: en analyse af {"}Alle elsker Debbie{"}, {"}Tre ludere og en lommetyv{"} og {"}En k{\ae}rlig omstigning{"}",
author = "Gunhild Agger",
note = "Forskningsprojekt finansieret af Statens Humanistiske Forskningsr{\aa}d Forskningsprojekt finansieret af Statens Humanistiske Forskningsr{\aa}d",
year = "1995",
isbn = "8789271270",
series = "Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's {\ae}stetik",
number = "8",
publisher = "Aarhus Universitet",
address = "Danmark",

Agger, G 1995, TV-fiktionens realisme: en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning". Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's æstetik, nr. 8, Aarhus Universitet, Århus.

TV-fiktionens realisme : en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning". / Agger, Gunhild.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - TV-fiktionens realisme

T2 - en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning"

AU - Agger, Gunhild

N1 - Forskningsprojekt finansieret af Statens Humanistiske Forskningsråd Forskningsprojekt finansieret af Statens Humanistiske Forskningsråd

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Bog

SN - 8789271270

T3 - Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's æstetik

BT - TV-fiktionens realisme

PB - Aarhus Universitet

CY - Århus

Agger G. TV-fiktionens realisme: en analyse af "Alle elsker Debbie", "Tre ludere og en lommetyv" og "En kærlig omstigning". Århus: Aarhus Universitet, 1995. (Arbejdspapir: Forskningsprojektet TV's æstetik; Nr. 8).