Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedInstitut for musik og musikterapi
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 2002

Bonde, A. (2002). Tvetydighedens æstetik: tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik. Institut for musik og musikterapi: Aalborg Universitetsforlag.
    Bonde, Anders. / Tvetydighedens æstetik : tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik. Institut for musik og musikterapi : Aalborg Universitetsforlag, 2002. 280 s.
    @phdthesis{82e56150002d11dab4d5000ea68e967b,
    title = "Tvetydighedens {\ae}stetik: tre perceptive modstillinger i det tyvende {\aa}rhundredes kompositionsmusik",
    author = "Anders Bonde",
    year = "2002",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bonde, A 2002, Tvetydighedens æstetik: tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik. Aalborg Universitetsforlag, Institut for musik og musikterapi.

Tvetydighedens æstetik : tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik. / Bonde, Anders.

Institut for musik og musikterapi : Aalborg Universitetsforlag, 2002. 280 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Tvetydighedens æstetik

T2 - tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik

AU - Bonde, Anders

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Tvetydighedens æstetik

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Institut for musik og musikterapi

Bonde A. Tvetydighedens æstetik: tre perceptive modstillinger i det tyvende århundredes kompositionsmusik. Institut for musik og musikterapi: Aalborg Universitetsforlag, 2002. 280 s.