Uddannelsesøkonomien og de højere uddannelser

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

10 Downloads (Pure)

Resumé

Dette paper søger at beskrive nogle økonomiske og ideologiske forudsætninger for den kraftige udbygning af de højere uddannelser i løbet af 1960'erne samt for de statslige planlægningstiltag i starten af 1970'erne. Der fokuseres især på forudsætningerne for og indholdet i teorier om uddannelsernes bidrag til den økonomiske vækst.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatomar. 1979
Antal sider26
StatusUdgivet - mar. 1979

Citer dette

@conference{eba9e06c361d4480acad6669b7d2086c,
title = "Uddannelses{\o}konomien og de h{\o}jere uddannelser",
abstract = "Dette paper s{\o}ger at beskrive nogle {\o}konomiske og ideologiske foruds{\ae}tninger for den kraftige udbygning af de h{\o}jere uddannelser i l{\o}bet af 1960'erne samt for de statslige planl{\ae}gningstiltag i starten af 1970'erne. Der fokuseres is{\ae}r p{\aa} foruds{\ae}tningerne for og indholdet i teorier om uddannelsernes bidrag til den {\o}konomiske v{\ae}kst.",
author = "Rasmussen, {Palle Damkj{\ae}r}",
year = "1979",
month = "3",
language = "Dansk",

}

Uddannelsesøkonomien og de højere uddannelser. / Rasmussen, Palle Damkjær.

1979.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

TY - CONF

T1 - Uddannelsesøkonomien og de højere uddannelser

AU - Rasmussen, Palle Damkjær

PY - 1979/3

Y1 - 1979/3

N2 - Dette paper søger at beskrive nogle økonomiske og ideologiske forudsætninger for den kraftige udbygning af de højere uddannelser i løbet af 1960'erne samt for de statslige planlægningstiltag i starten af 1970'erne. Der fokuseres især på forudsætningerne for og indholdet i teorier om uddannelsernes bidrag til den økonomiske vækst.

AB - Dette paper søger at beskrive nogle økonomiske og ideologiske forudsætninger for den kraftige udbygning af de højere uddannelser i løbet af 1960'erne samt for de statslige planlægningstiltag i starten af 1970'erne. Der fokuseres især på forudsætningerne for og indholdet i teorier om uddannelsernes bidrag til den økonomiske vækst.

M3 - Paper uden forlag/tidsskrift

ER -