Resumé

Fællesskab ligger som en vigtig del af den almene boligbevægelses DNA. Hør om arbejdet som mange afdelinger laver for at udvikle fællesskaberne, som jo i bund og grund er udgangspunktet for beboerdemokratiet. Der fortælles om de aktuelle bestræbelser på at åbne disse fællesskaber op i forhold til omgivelserne – og at det nye fælleshus i Sprotoften derfor også er helt rigtigt placeret.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

Bibliografisk note

Senest ændret: 01/05/2017

Citer dette

@misc{43158879ac3a4005aa9b6d4df7905ffb,
title = "Udnyttelse af f{\ae}llesrum",
abstract = "F{\ae}llesskab ligger som en vigtig del af den almene boligbev{\ae}gelses DNA. H{\o}r om arbejdet som mange afdelinger laver for at udvikle f{\ae}llesskaberne, som jo i bund og grund er udgangspunktet for beboerdemokratiet. Der fort{\ae}lles om de aktuelle bestr{\ae}belser p{\aa} at {\aa}bne disse f{\ae}llesskaber op i forhold til omgivelserne – og at det nye f{\ae}lleshus i Sprotoften derfor ogs{\aa} er helt rigtigt placeret.",
author = "Claus Bech-Danielsen",
note = "Senest {\ae}ndret: 01/05/2017",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Udnyttelse af fællesrum. / Bech-Danielsen, Claus.

2017, Netfilm.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Udnyttelse af fællesrum

AU - Bech-Danielsen, Claus

N1 - Senest ændret: 01/05/2017

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Fællesskab ligger som en vigtig del af den almene boligbevægelses DNA. Hør om arbejdet som mange afdelinger laver for at udvikle fællesskaberne, som jo i bund og grund er udgangspunktet for beboerdemokratiet. Der fortælles om de aktuelle bestræbelser på at åbne disse fællesskaber op i forhold til omgivelserne – og at det nye fælleshus i Sprotoften derfor også er helt rigtigt placeret.

AB - Fællesskab ligger som en vigtig del af den almene boligbevægelses DNA. Hør om arbejdet som mange afdelinger laver for at udvikle fællesskaberne, som jo i bund og grund er udgangspunktet for beboerdemokratiet. Der fortælles om de aktuelle bestræbelser på at åbne disse fællesskaber op i forhold til omgivelserne – og at det nye fælleshus i Sprotoften derfor også er helt rigtigt placeret.

UR - https://lbf50.dk/projekter/faellesrum-i-nyborg/

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -