Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation

Per Kvols Heiselberg, Erik Bjørn, Jan Per Jensen True, S. Hagelskjær, J. Darum, A. Andersen, C. Møller

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedAalborg : Institut for Bygningsteknik
ForlagAalborg Universitet
StatusUdgivet - 2002
NavnR / Institut for Bygningsteknik
NummerR0203
ISSN1395-7953

• Naturlig ventilation
  • Styring
  • Feltmålinger

Heiselberg, P. K., Bjørn, E., True, J. P. J., Hagelskjær, S., Darum, J., Andersen, A., & Møller, C. (2002). Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation. Aalborg : Institut for Bygningsteknik: Aalborg Universitet. R / Institut for Bygningsteknik, Nr. R0203
Heiselberg, Per Kvols ; Bjørn, Erik ; True, Jan Per Jensen ; Hagelskjær, S. ; Darum, J. ; Andersen, A. ; Møller, C. / Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation. Aalborg : Institut for Bygningsteknik : Aalborg Universitet, 2002. 78 s. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R0203).
@book{06a09d40a86a11da8341000ea68e967b,
title = "Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation",
keywords = "Naturlig ventilation, Styring, Feltm{\aa}linger, Naturlig ventilation, Styring, Feltm{\aa}linger",
author = "Heiselberg, {Per Kvols} and Erik Bj{\o}rn and True, {Jan Per Jensen} and S. Hagelskj{\ae}r and J. Darum and A. Andersen and C. M{\o}ller",
year = "2002",
series = "R / Institut for Bygningsteknik",
publisher = "Aalborg Universitet",
number = "R0203",

Heiselberg, PK, Bjørn, E, True, JPJ, Hagelskjær, S, Darum, J, Andersen, A & Møller, C 2002, Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation. R / Institut for Bygningsteknik, nr. R0203, Aalborg Universitet, Aalborg : Institut for Bygningsteknik.

Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation. / Heiselberg, Per Kvols; Bjørn, Erik; True, Jan Per Jensen; Hagelskjær, S.; Darum, J.; Andersen, A.; Møller, C.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

BT - Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg : Institut for Bygningsteknik

Heiselberg PK, Bjørn E, True JPJ, Hagelskjær S, Darum J, Andersen A et al. Udvikling af brugervenligt styringssystem for naturlig ventilation. Aalborg : Institut for Bygningsteknik: Aalborg Universitet, 2002. 78 s. (R / Institut for Bygningsteknik; Nr. R0203).