Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning

U. Lohse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Målinger af fugtindholdet i stressed-skin tagkonstruktioner på bygninger i Canada og Danmark samt ved laboratorieforsøg i SBI har vist, at man kan undlade udluftning og den traditionelle dampspærre under normale temperatur- og luftfugtighedsforhold, når der anvendes krydsfiner i flangerne, og elementerne fremstilles under kontrollerede forhold.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider38
StatusUdgivet - 1976
NavnSBI-notat
Nummer38

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningskonstruktioner
  • byggematerialer
  • bygningsdele

Citer dette

Lohse, U. (1976). Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 38
Lohse, U. / Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning. Hørsholm : SBI forlag, 1976. 38 s. (SBI-notat; Nr. 38).
@book{ef84a710165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Unders{\o}gelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning",
abstract = "M{\aa}linger af fugtindholdet i stressed-skin tagkonstruktioner p{\aa} bygninger i Canada og Danmark samt ved laboratoriefors{\o}g i SBI har vist, at man kan undlade udluftning og den traditionelle dampsp{\ae}rre under normale temperatur- og luftfugtighedsforhold, n{\aa}r der anvendes krydsfiner i flangerne, og elementerne fremstilles under kontrollerede forhold.",
keywords = "bygningskonstruktioner, byggematerialer, bygningsdele",
author = "U. Lohse",
note = "Udsolgt",
year = "1976",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Lohse, U 1976, Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning. SBI-notat, nr. 38, SBI forlag, Hørsholm.

Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning. / Lohse, U.

Hørsholm : SBI forlag, 1976. 38 s. (SBI-notat; Nr. 38).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning

AU - Lohse, U.

N1 - Udsolgt

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Målinger af fugtindholdet i stressed-skin tagkonstruktioner på bygninger i Canada og Danmark samt ved laboratorieforsøg i SBI har vist, at man kan undlade udluftning og den traditionelle dampspærre under normale temperatur- og luftfugtighedsforhold, når der anvendes krydsfiner i flangerne, og elementerne fremstilles under kontrollerede forhold.

AB - Målinger af fugtindholdet i stressed-skin tagkonstruktioner på bygninger i Canada og Danmark samt ved laboratorieforsøg i SBI har vist, at man kan undlade udluftning og den traditionelle dampspærre under normale temperatur- og luftfugtighedsforhold, når der anvendes krydsfiner i flangerne, og elementerne fremstilles under kontrollerede forhold.

KW - bygningskonstruktioner

KW - byggematerialer

KW - bygningsdele

M3 - Bog

BT - Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Lohse U. Undersøgelse af fugtvariationer i stressed-skin tagelementer uden udluftning. Hørsholm: SBI forlag, 1976. 38 s. (SBI-notat; Nr. 38).