Mark de Zee, Pascal Madeleine, Michael Voigt, G. Stevnhoved, E. de Wolf

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagCenter for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST
StatusUdgivet - 2001

de Zee, M., Madeleine, P., Voigt, M., Stevnhoved, G., & Wolf, E. D. (2001). Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel. Aalborg: Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST.
de Zee, Mark ; Madeleine, Pascal ; Voigt, Michael ; Stevnhoved, G. ; Wolf, E. de. / Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel. Aalborg : Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST, 2001.
@book{855f27b0b6a011db8b72000ea68e967b,
title = "Unders{\o}gelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med g{\aa}ende/st{\aa}ende arbejde i nyt, k{\o}rende materiel",
author = "{de Zee}, Mark and Pascal Madeleine and Michael Voigt and G. Stevnhoved and Wolf, {E. de}",
year = "2001",
publisher = "Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST",

de Zee, M, Madeleine, P, Voigt, M, Stevnhoved, G & Wolf, ED 2001, Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel. Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST, Aalborg.

Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel. / de Zee, Mark; Madeleine, Pascal; Voigt, Michael; Stevnhoved, G.; Wolf, E. de.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel

AU - de Zee, Mark

AU - Madeleine, Pascal

AU - Voigt, Michael

AU - Stevnhoved, G.

AU - Wolf, E. de

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel

PB - Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST

CY - Aalborg

de Zee M, Madeleine P, Voigt M, Stevnhoved G, Wolf ED. Undersøgelse af potentielle skademekanismer i forbindelse med gående/stående arbejde i nyt, kørende materiel. Aalborg: Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet og Jernbane BST, 2001.