Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

303 Downloads (Pure)

Abstrakt

Udviklingen i maksimalvandstande i den veslige del af Limfjorden har påkaldt sig stor interesse i forbindelse med diskussionen om stigende oversvømmelsesfrekvens relateret til en eventuel klimaændring.

Formålet med nærværende undersøgelse er at belyse udviklingen i maksimalvandstande i den østligste del af Limfjorden på strækningen fra Aalborg til Hals, en strækning hvor der er lavtliggende områder på begge sider af fjorden.

Målinger af højvandstande i Aalborg er foretaget siden 1944 og i Hals siden april 2002.
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
StatusUdgivet - 2015
NavnDCE Technical reports