Anders Avdic, Karin Hedström, Jeremy Rose, Åke Grönlund

ForlagÖrebro University Library
ISBN (Elektronisk)978-91-7668-530-3
StatusUdgivet - 2007

Avdic, A., Hedström, K., Rose, J., & Grönlund, Å. (2007). Understanding eParticipation: Contemporary PhD eParticipation Research in Europe. Örebro: Örebro University Library.
Avdic, Anders ; Hedström, Karin ; Rose, Jeremy ; Grönlund, Åke. / Understanding eParticipation : Contemporary PhD eParticipation Research in Europe. Örebro : Örebro University Library, 2007.
@book{be3237305ad811dcab46000ea68e967b,
title = "Understanding eParticipation: Contemporary PhD eParticipation Research in Europe",
author = "Anders Avdic and Karin Hedstr{\"o}m and Jeremy Rose and {\AA}ke Gr{\"o}nlund",
year = "2007",
language = "English",
publisher = "{\"O}rebro University Library",

Avdic, A, Hedström, K, Rose, J & Grönlund, Å 2007, Understanding eParticipation: Contemporary PhD eParticipation Research in Europe. Örebro University Library, Örebro.

Understanding eParticipation : Contemporary PhD eParticipation Research in Europe. / Avdic, Anders; Hedström, Karin; Rose, Jeremy; Grönlund, Åke.

Örebro : Örebro University Library, 2007.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Understanding eParticipation

T2 - Contemporary PhD eParticipation Research in Europe

AU - Avdic, Anders

AU - Hedström, Karin

AU - Rose, Jeremy

AU - Grönlund, Åke

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Book

BT - Understanding eParticipation

PB - Örebro University Library

CY - Örebro

Avdic A, Hedström K, Rose J, Grönlund Å. Understanding eParticipation: Contemporary PhD eParticipation Research in Europe. Örebro: Örebro University Library, 2007.