Ungdom på erhvervsuddannelserne: delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

148 Downloads (Pure)

Resumé

Denne rapport handler om de mange unge, der befolker erhvervsuddannelserne i Danmark. Den zoomer ind på, hvordan de unge på erhvervsuddannelserne oplever det at vælge en erhvervsuddannelse, hvilke forventninger de har til uddannelsen når de starter, hvordan de oplever mødet med lærerne og det sociale og faglige læringsmiljø på uddannelserne. Rapporten har med andre ord fokus på dagligdagen og virkeligheden på erhverskolerne i undervisningen.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedOdense
ForlagErhvervsskolernes Forlag
Udgave1
Antal sider83
ISBN (Trykt)978-87-7082-252-7
StatusUdgivet - 2011

Citer dette

@book{0d0e29baa781463cb376910fcca46f5c,
title = "Ungdom p{\aa} erhvervsuddannelserne: delrapport om valg, elever, l{\ae}ring og f{\ae}llesskaber",
abstract = "Denne rapport handler om de mange unge, der befolker erhvervsuddannelserne i Danmark. Den zoomer ind p{\aa}, hvordan de unge p{\aa} erhvervsuddannelserne oplever det at v{\ae}lge en erhvervsuddannelse, hvilke forventninger de har til uddannelsen n{\aa}r de starter, hvordan de oplever m{\o}det med l{\ae}rerne og det sociale og faglige l{\ae}ringsmilj{\o} p{\aa} uddannelserne. Rapporten har med andre ord fokus p{\aa} dagligdagen og virkeligheden p{\aa} erhverskolerne i undervisningen.",
author = "Rikke Brown and Louw, {Arnt Vestergaard} and Noemi Katznelson",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7082-252-7",
publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",
edition = "1",

}

Ungdom på erhvervsuddannelserne : delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber. / Brown, Rikke; Louw, Arnt Vestergaard; Katznelson, Noemi.

1 udg. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2011. 83 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ungdom på erhvervsuddannelserne

T2 - delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber

AU - Brown, Rikke

AU - Louw, Arnt Vestergaard

AU - Katznelson, Noemi

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Denne rapport handler om de mange unge, der befolker erhvervsuddannelserne i Danmark. Den zoomer ind på, hvordan de unge på erhvervsuddannelserne oplever det at vælge en erhvervsuddannelse, hvilke forventninger de har til uddannelsen når de starter, hvordan de oplever mødet med lærerne og det sociale og faglige læringsmiljø på uddannelserne. Rapporten har med andre ord fokus på dagligdagen og virkeligheden på erhverskolerne i undervisningen.

AB - Denne rapport handler om de mange unge, der befolker erhvervsuddannelserne i Danmark. Den zoomer ind på, hvordan de unge på erhvervsuddannelserne oplever det at vælge en erhvervsuddannelse, hvilke forventninger de har til uddannelsen når de starter, hvordan de oplever mødet med lærerne og det sociale og faglige læringsmiljø på uddannelserne. Rapporten har med andre ord fokus på dagligdagen og virkeligheden på erhverskolerne i undervisningen.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7082-252-7

BT - Ungdom på erhvervsuddannelserne

PB - Erhvervsskolernes Forlag

CY - Odense

ER -