Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger

Thomas Pedersen, Axel Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

.
ForlagInstituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter
StatusUdgivet - apr. 1981
Udgivet eksterntJa
NavnAalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report
Nummer8104
ISSN0105-7421

• boligmasse
  • lovgivning
  • social relations

Pedersen, T., & Nielsen, A. (1981). Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter. Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report, Nr. 8104
Pedersen, Thomas ; Nielsen, Axel. / Ungdomsbolig : uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1981. 20 s. (Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report; Nr. 8104).
@book{76de60de5faa416fba56f89402b43790,
title = "Ungdomsbolig: uddannelse og besk{\ae}ftigelse synspunkter og problemstillinger",
abstract = "Dette engagement, der er gennemf{\o}rt i n{\ae}rt samarbejde med boligunders{\o}gelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne f{\aa} meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er v{\ae}se ntlige for opgavens gennemf{\o}relse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremf{\o}rt med henblik p{\aa} en {\aa}benhjertig diskussion.",
keywords = "boligmasse, lovgivning, social relations",
author = "Thomas Pedersen and Axel Nielsen",
year = "1981",
month = "4",
series = "Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report",
publisher = "Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter",
number = "8104",

Pedersen, T & Nielsen, A 1981, Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report, nr. 8104, Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter.

Ungdomsbolig : uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. / Pedersen, Thomas; Nielsen, Axel.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Ungdomsbolig

T2 - uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger

AU - Pedersen, Thomas

AU - Nielsen, Axel

PY - 1981/4

Y1 - 1981/4

N2 - Dette engagement, der er gennemført i nært samarbejde med boligundersøgelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne få meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er væse ntlige for opgavens gennemførelse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremført med henblik på en åbenhjertig diskussion.

AB - Dette engagement, der er gennemført i nært samarbejde med boligundersøgelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne få meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er væse ntlige for opgavens gennemførelse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremført med henblik på en åbenhjertig diskussion.

KW - boligmasse

KW - lovgivning

KW - social relations

M3 - Rapport

T3 - Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report

BT - Ungdomsbolig

PB - Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter

Pedersen T, Nielsen A. Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1981. 20 s. (Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report; Nr. 8104).