Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

72 Downloads (Pure)

Resumé

Det er en fornøjelse at præsentere en ny ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Ungdomsprofilen beskriver, hvordan Gentofte kommunes unge borgere har det på en række områder. Ungdomsprofilen trækker på flere empiriske kilder – interviews, spørgeskema og registerdata – og skitserer tendenser og problemfelter ved ungdomslivet i Gentofte. Det er anden gang, Center for Ungdomsforskning udarbejder en ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Den første ungdomsprofil blev gennemført i 2004, og der vil løbende blive trukket tråde tilbage til denne i nærværende ungdomsprofil fra 2016. Sammenligninger til nationale tal vil, i det tilfælde hvor det er muligt, ligeledes indgå i profilen.
Der skal først og fremmest lyde en stor tak til Gentoftes unge borgere, der har deltaget i interviews eller udfyldt undersøgelsens spørgeskema. Dertil skal der også lyde en tak til de skoler og institutioner i Gentofte Kommune, der undervejs i forløbet har bidraget til kontakten til de unge. Ungdomsprofilen bygger ligeledes på et godt samarbejde mellem Gentofte kommune og Center for
Ungdomsforskning. Der skal derfor lyde en tak til Gentofte Kommune for et godt samarbejde. Dertil skal lyde en tak til Niels Ulrik Sørensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, for hans værdifulde kommentarer og sparring undervejs i projektforløbet. Profilen er udarbejdet af et forskerteam på Center for Ungdomsforskning bestående af adjunkt Arnt Louw, projektmedarbejder Mira Wessels og lektor Niels-Henrik M. Hansen.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedElektronisk udgave
ForlagCenter for Ungdomsforskning
Udgave1
Antal sider133
ISBN (Elektronisk)978-87-93058-30-9
Rekvirerende organisationGentofte Kommune
StatusUdgivet - 26 feb. 2016

Emneord

  • ungdomsprofil
  • unge
  • trivsel
  • Gentofte
  • rusmidler
  • alkohol
  • stoffer
  • hash

Citer dette

Hansen, N-H. M., Louw, A. V., & Wessels, M. N. (2016). Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune. (1 udg.) Elektronisk udgave: Center for Ungdomsforskning.
Hansen, Niels-Henrik Møller ; Louw, Arnt Vestergaard ; Wessels, Mira Nymo. / Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune. 1 udg. Elektronisk udgave : Center for Ungdomsforskning, 2016. 133 s.
@book{989b893311b64e679ad793f3d3fa21a0,
title = "Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune",
abstract = "Det er en forn{\o}jelse at pr{\ae}sentere en ny ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Ungdomsprofilen beskriver, hvordan Gentofte kommunes unge borgere har det p{\aa} en r{\ae}kke omr{\aa}der. Ungdomsprofilen tr{\ae}kker p{\aa} flere empiriske kilder – interviews, sp{\o}rgeskema og registerdata – og skitserer tendenser og problemfelter ved ungdomslivet i Gentofte. Det er anden gang, Center for Ungdomsforskning udarbejder en ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Den f{\o}rste ungdomsprofil blev gennemf{\o}rt i 2004, og der vil l{\o}bende blive trukket tr{\aa}de tilbage til denne i n{\ae}rv{\ae}rende ungdomsprofil fra 2016. Sammenligninger til nationale tal vil, i det tilf{\ae}lde hvor det er muligt, ligeledes indg{\aa} i profilen.Der skal f{\o}rst og fremmest lyde en stor tak til Gentoftes unge borgere, der har deltaget i interviews eller udfyldt unders{\o}gelsens sp{\o}rgeskema. Dertil skal der ogs{\aa} lyde en tak til de skoler og institutioner i Gentofte Kommune, der undervejs i forl{\o}bet har bidraget til kontakten til de unge. Ungdomsprofilen bygger ligeledes p{\aa} et godt samarbejde mellem Gentofte kommune og Center forUngdomsforskning. Der skal derfor lyde en tak til Gentofte Kommune for et godt samarbejde. Dertil skal lyde en tak til Niels Ulrik S{\o}rensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, for hans v{\ae}rdifulde kommentarer og sparring undervejs i projektforl{\o}bet. Profilen er udarbejdet af et forskerteam p{\aa} Center for Ungdomsforskning best{\aa}ende af adjunkt Arnt Louw, projektmedarbejder Mira Wessels og lektor Niels-Henrik M. Hansen.",
keywords = "ungdomsprofil, unge, trivsel, Gentofte, rusmidler, alkohol, stoffer, hash",
author = "Hansen, {Niels-Henrik M{\o}ller} and Louw, {Arnt Vestergaard} and Wessels, {Mira Nymo}",
year = "2016",
month = "2",
day = "26",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Ungdomsforskning",
edition = "1",

}

Hansen, N-HM, Louw, AV & Wessels, MN 2016, Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune. 1 udg, Center for Ungdomsforskning, Elektronisk udgave.

Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune. / Hansen, Niels-Henrik Møller; Louw, Arnt Vestergaard; Wessels, Mira Nymo.

1 udg. Elektronisk udgave : Center for Ungdomsforskning, 2016. 133 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune

AU - Hansen, Niels-Henrik Møller

AU - Louw, Arnt Vestergaard

AU - Wessels, Mira Nymo

PY - 2016/2/26

Y1 - 2016/2/26

N2 - Det er en fornøjelse at præsentere en ny ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Ungdomsprofilen beskriver, hvordan Gentofte kommunes unge borgere har det på en række områder. Ungdomsprofilen trækker på flere empiriske kilder – interviews, spørgeskema og registerdata – og skitserer tendenser og problemfelter ved ungdomslivet i Gentofte. Det er anden gang, Center for Ungdomsforskning udarbejder en ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Den første ungdomsprofil blev gennemført i 2004, og der vil løbende blive trukket tråde tilbage til denne i nærværende ungdomsprofil fra 2016. Sammenligninger til nationale tal vil, i det tilfælde hvor det er muligt, ligeledes indgå i profilen.Der skal først og fremmest lyde en stor tak til Gentoftes unge borgere, der har deltaget i interviews eller udfyldt undersøgelsens spørgeskema. Dertil skal der også lyde en tak til de skoler og institutioner i Gentofte Kommune, der undervejs i forløbet har bidraget til kontakten til de unge. Ungdomsprofilen bygger ligeledes på et godt samarbejde mellem Gentofte kommune og Center forUngdomsforskning. Der skal derfor lyde en tak til Gentofte Kommune for et godt samarbejde. Dertil skal lyde en tak til Niels Ulrik Sørensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, for hans værdifulde kommentarer og sparring undervejs i projektforløbet. Profilen er udarbejdet af et forskerteam på Center for Ungdomsforskning bestående af adjunkt Arnt Louw, projektmedarbejder Mira Wessels og lektor Niels-Henrik M. Hansen.

AB - Det er en fornøjelse at præsentere en ny ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Ungdomsprofilen beskriver, hvordan Gentofte kommunes unge borgere har det på en række områder. Ungdomsprofilen trækker på flere empiriske kilder – interviews, spørgeskema og registerdata – og skitserer tendenser og problemfelter ved ungdomslivet i Gentofte. Det er anden gang, Center for Ungdomsforskning udarbejder en ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Den første ungdomsprofil blev gennemført i 2004, og der vil løbende blive trukket tråde tilbage til denne i nærværende ungdomsprofil fra 2016. Sammenligninger til nationale tal vil, i det tilfælde hvor det er muligt, ligeledes indgå i profilen.Der skal først og fremmest lyde en stor tak til Gentoftes unge borgere, der har deltaget i interviews eller udfyldt undersøgelsens spørgeskema. Dertil skal der også lyde en tak til de skoler og institutioner i Gentofte Kommune, der undervejs i forløbet har bidraget til kontakten til de unge. Ungdomsprofilen bygger ligeledes på et godt samarbejde mellem Gentofte kommune og Center forUngdomsforskning. Der skal derfor lyde en tak til Gentofte Kommune for et godt samarbejde. Dertil skal lyde en tak til Niels Ulrik Sørensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, for hans værdifulde kommentarer og sparring undervejs i projektforløbet. Profilen er udarbejdet af et forskerteam på Center for Ungdomsforskning bestående af adjunkt Arnt Louw, projektmedarbejder Mira Wessels og lektor Niels-Henrik M. Hansen.

KW - ungdomsprofil

KW - unge

KW - trivsel

KW - Gentofte

KW - rusmidler

KW - alkohol

KW - stoffer

KW - hash

M3 - Rapport

BT - Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune

PB - Center for Ungdomsforskning

CY - Elektronisk udgave

ER -

Hansen N-HM, Louw AV, Wessels MN. Ungdomsprofil 2016. Gentofte Kommune. 1 udg. Elektronisk udgave: Center for Ungdomsforskning, 2016. 133 s.