Unges motivation og læring

• uddannelse
  • motivation

@book{93695bd881d44083b9e135b8e490b8ad,
title = "Unges motivation og l{\ae}ring: 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet",
abstract = "Uddannelse er en helt central del af det moderne ungdomsliv, men en del unge har sv{\ae}rt ved at tage sig sammen, og resultatet er ofte problemer med frav{\ae}r, frafald og skoletr{\ae}thed. I denne bog belyses unges motivation for l{\ae}ring og uddannelse set i lyset af de forandringer, der pr{\ae}ger samfundet, uddannelsesverdenen og ungdomslivet - med afs{\ae}t i interviews med 12 danske og internationale eksperter.",
keywords = "unge , uddannelse , motivation",
author = "S{\o}rensen, {Niels Ulrik} and Noemi Katznelson and Camilla Hutters and Juul, {Tilde Mette}",
year = "2013",
month = "8",
day = "15",
isbn = "978-87-412-5738-9",
volume = "1",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

Unges motivation og læring : 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet. / Sørensen, Niels Ulrik; Katznelson, Noemi; Hutters, Camilla; Juul, Tilde Mette.

1 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2013. 269 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Unges motivation og læring

T2 - 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet

AU - Sørensen, Niels Ulrik

AU - Katznelson, Noemi

AU - Hutters, Camilla

AU - Juul, Tilde Mette

PY - 2013/8/15

Y1 - 2013/8/15

N2 - Uddannelse er en helt central del af det moderne ungdomsliv, men en del unge har svært ved at tage sig sammen, og resultatet er ofte problemer med fravær, frafald og skoletræthed. I denne bog belyses unges motivation for læring og uddannelse set i lyset af de forandringer, der præger samfundet, uddannelsesverdenen og ungdomslivet - med afsæt i interviews med 12 danske og internationale eksperter.

AB - Uddannelse er en helt central del af det moderne ungdomsliv, men en del unge har svært ved at tage sig sammen, og resultatet er ofte problemer med fravær, frafald og skoletræthed. I denne bog belyses unges motivation for læring og uddannelse set i lyset af de forandringer, der præger samfundet, uddannelsesverdenen og ungdomslivet - med afsæt i interviews med 12 danske og internationale eksperter.

KW - unge

KW - uddannelse