Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans

Ole Michael Spaten, S. C. Søgaard, N. S. Straarup, Annika Elisabeth Pihl, Lilith Olesen Løkken, S. F. Christiansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

1555 Downloads (Pure)
ForlagInstitut for Kommunikation, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)9788799254316
StatusUdgivet - 2008

• Unge
  • selvdannelse
  • selv
  • postmoderne
  • identitetsdannelse

Spaten, O. M., Søgaard, S. C., Straarup, N. S., Pihl, A. E., Løkken, L. O., & Christiansen, S. F. (2008). Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.
Spaten, Ole Michael ; Søgaard, S. C. ; Straarup, N. S. ; Pihl, Annika Elisabeth ; Løkken, Lilith Olesen ; Christiansen, S. F. / Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2008. 63 s.
@book{9586b420c05111dda5a8000ea68e967b,
title = "Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans",
keywords = "Unge, selvdannelse, selv, postmoderne, identitetsdannelse",
author = "Spaten, {Ole Michael} and S{\o}gaard, {S. C.} and Straarup, {N. S.} and Pihl, {Annika Elisabeth} and L{\o}kken, {Lilith Olesen} and Christiansen, {S. F.}",
year = "2008",
isbn = "9788799254316",
publisher = "Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet",

Spaten, OM, Søgaard, SC, Straarup, NS, Pihl, AE, Løkken, LO & Christiansen, SF 2008, Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.

Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans. / Spaten, Ole Michael; Søgaard, S. C.; Straarup, N. S.; Pihl, Annika Elisabeth; Løkken, Lilith Olesen; Christiansen, S. F.

Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2008. 63 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans

AU - Spaten, Ole Michael

AU - Søgaard, S. C.

AU - Straarup, N. S.

AU - Pihl, Annika Elisabeth

AU - Løkken, Lilith Olesen

AU - Christiansen, S. F.

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - Unge

KW - selvdannelse

KW - selv

KW - postmoderne

KW - identitetsdannelse

M3 - Bog

SN - 9788799254316

BT - Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans

PB - Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Spaten OM, Søgaard SC, Straarup NS, Pihl AE, Løkken LO, Christiansen SF. Unges paradoksale selvdannelse mellem interaktion og instans. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2008. 63 s.