Birgitte Munch (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformInteraktiv produktionUndervisningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2002
Udgivelses stedEdinburgh
StatusUdgivet - 2002

Bibliografisk note

Udgivelsesmedie: Internet

• Technology Assement
  • Stakeholdes
  • Teaching material

Munch, B. (Producent). (2002). Unit 5: The Stakeholder Approach: Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility. Interaktiv produktion, Edinburgh: Edinburgh University, School of Management.
@misc{3a1073ea4ed14e70b34c690588901552,
title = "Unit 5: The Stakeholder Approach: Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility",
keywords = "Technology Assement, Stakeholdes, Teaching material",
author = "Birgitte Munch",
note = "Udgivelsesmedie: Internet",
year = "2002",
language = "English",
publisher = "Edinburgh University, School of Management",

Munch, B, Unit 5: The Stakeholder Approach: Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility, 2002, Interaktiv produktion, Edinburgh University, School of Management, Edinburgh.
Unit 5: The Stakeholder Approach : Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility. Munch, Birgitte (Producent). 2002. Edinburgh : Edinburgh University, School of Management.

TY - ADVS

T1 - Unit 5: The Stakeholder Approach

T2 - Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility

A2 - Munch, Birgitte

N1 - Udgivelsesmedie: Internet

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - Technology Assement

KW - Stakeholdes

KW - Teaching material

M3 - Interactive production

PB - Edinburgh University, School of Management

CY - Edinburgh

Munch B (Producent). Unit 5: The Stakeholder Approach: Part of Module 3: Technology Assessment and Economic Feasibility Edinburgh: Edinburgh University, School of Management. 2002.