Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

NavnInternational Business Economics Reprint series
Nummer23
ISSN0908-4088

Kuada, J. E., & Sørensen, O. J. (2002). Upstream and downstream processes of internationalisation: some Ghanaian evidence. International Business Economics, Aalborg University. International Business Economics Reprint series, Nr. 23
Kuada, John Ernest ; Sørensen, Olav Jull. / Upstream and downstream processes of internationalisation : some Ghanaian evidence. International Business Economics, Aalborg University, 2002. 18 s. (International Business Economics Reprint series; Nr. 23).
@book{78f18240002e11dab4d5000ea68e967b,
title = "Upstream and downstream processes of internationalisation: some Ghanaian evidence",
author = "Kuada, {John Ernest} and S{\o}rensen, {Olav Jull}",
year = "2002",
language = "English",
publisher = "International Business Economics, Aalborg University",

Kuada, JE & Sørensen, OJ 2002, Upstream and downstream processes of internationalisation: some Ghanaian evidence. International Business Economics Reprint series, nr. 23, International Business Economics, Aalborg University.

Upstream and downstream processes of internationalisation : some Ghanaian evidence. / Kuada, John Ernest; Sørensen, Olav Jull.

International Business Economics, Aalborg University, 2002. 18 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Upstream and downstream processes of internationalisation

T2 - some Ghanaian evidence

AU - Kuada, John Ernest

AU - Sørensen, Olav Jull

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Book

BT - Upstream and downstream processes of internationalisation

PB - International Business Economics, Aalborg University

Kuada JE, Sørensen OJ. Upstream and downstream processes of internationalisation: some Ghanaian evidence. International Business Economics, Aalborg University, 2002. 18 s. (International Business Economics Reprint series; Nr. 23).