Grete Seland

OriginalsprogEngelsk
ForlagInstitut for Kommunikation, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2014

Seland, G. (2014). User revealment revisited: Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.
Seland, Grete. / User revealment revisited : Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2014. 463 s.
@phdthesis{fdc0e5a23ea8437eb937696562fbfe82,
title = "User revealment revisited: Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks",
author = "Grete Seland",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet",

User revealment revisited : Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks. / Seland, Grete.

Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2014. 463 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - User revealment revisited

T2 - Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks

AU - Seland, Grete

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Ph.D. thesis

BT - User revealment revisited

PB - Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Seland G. User revealment revisited: Knowledge formation in the prefocus stage of information-based work tasks. Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2014. 463 s.