Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelAsylbørn i Danmark : En barndom i undtagelsestilstand
RedaktørerKathrine Vitus, Signe Smith Nielsen
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Publikationsdato1 jan. 2011
ISBN (Trykt)9788741254623
StatusUdgivet - 1 jan. 2011
Udgivet eksterntJa

Lemberg-Pedersen, M. (2011). Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn. I K. Vitus, & S. Smith Nielsen (red.), Asylbørn i Danmark: En barndom i undtagelsestilstand København: Hans Reitzels Forlag.
Lemberg-Pedersen, Martin. / Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn. Asylbørn i Danmark: En barndom i undtagelsestilstand. red. / Kathrine Vitus ; Signe Smith Nielsen. København : Hans Reitzels Forlag, 2011.
@inbook{3979234eddc14807bb8628b5ff860900,
title = "V{\ae}rdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor b{\o}rn",
author = "Martin Lemberg-Pedersen",
year = "2011",
month = "1",
day = "1",
isbn = "9788741254623",
editor = "Kathrine Vitus and {Smith Nielsen}, Signe",
booktitle = "Asylb{\o}rn i Danmark",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
address = "Danmark",

Lemberg-Pedersen, M 2011, Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn. i K Vitus & S Smith Nielsen (red), Asylbørn i Danmark: En barndom i undtagelsestilstand. Hans Reitzels Forlag, København.

Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn. / Lemberg-Pedersen, Martin.

Asylbørn i Danmark: En barndom i undtagelsestilstand. red. / Kathrine Vitus; Signe Smith Nielsen. København : Hans Reitzels Forlag, 2011.

TY - CHAP

T1 - Værdier, interesser og praksisser i asylpolitiske tiltag overfor børn

AU - Lemberg-Pedersen, Martin

PY - 2011/1/1