Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

J.S. Strøm

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  Resumé

  Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedHørsholm
  ForlagSBI forlag
  Antal sider47
  ISBN (Trykt)87-563-0294-0
  StatusUdgivet - 1978
  NavnSBI-landbrugsbyggeri
  Nummer55

  Bibliografisk note

  Udsolgt. Summary s.46-47

  Emneord

  • landbrugsbyggeri

  Citer dette

  Strøm, J. S. (1978). Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm: SBI forlag. SBI-landbrugsbyggeri, Nr. 55
  Strøm, J.S. / Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 47 s. (SBI-landbrugsbyggeri; Nr. 55).
  @book{089e4800165e11dca5a4000ea68e967b,
  title = "Varmeafgivelse fra kv{\ae}g, svin og fjerkr{\ae} som grundlag for varmetekniske beregninger",
  abstract = "Denne publikation indeholder nye angivelser vedr{\o}rende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er prim{\ae}rt udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanl{\ae}g og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energim{\ae}ssige forhold i stalde til kv{\ae}g, svin og fjerkr{\ae}. De er baseret p{\aa} et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske fors{\o}g.",
  keywords = "landbrugsbyggeri",
  author = "J.S. Str{\o}m",
  note = "Udsolgt. Summary s.46-47",
  year = "1978",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-563-0294-0",
  series = "SBI-landbrugsbyggeri",
  number = "55",
  publisher = "SBI forlag",

  }

  Strøm, JS 1978, Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. SBI-landbrugsbyggeri, nr. 55, SBI forlag, Hørsholm.

  Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. / Strøm, J.S.

  Hørsholm : SBI forlag, 1978. 47 s. (SBI-landbrugsbyggeri; Nr. 55).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  TY - BOOK

  T1 - Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

  AU - Strøm, J.S.

  N1 - Udsolgt. Summary s.46-47

  PY - 1978

  Y1 - 1978

  N2 - Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.

  AB - Denne publikation indeholder nye angivelser vedrørende husdyrs varmeafgivelse til brug ved varmetekniske beregninger for staldbygninger. Angivelserne er primært udarbejdet som grundlag for dimensionering af ventilationsanlæg og isoleringstykkelser samt for analyser af klimatekniske og energimæssige forhold i stalde til kvæg, svin og fjerkræ. De er baseret på et omfattende datamateriale fra et stort antal danske og udenlandske forsøg.

  KW - landbrugsbyggeri

  M3 - Bog

  SN - 87-563-0294-0

  T3 - SBI-landbrugsbyggeri

  BT - Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger

  PB - SBI forlag

  CY - Hørsholm

  ER -

  Strøm JS. Varmeafgivelse fra kvæg, svin og fjerkræ som grundlag for varmetekniske beregninger. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 47 s. (SBI-landbrugsbyggeri; Nr. 55).