Udgivelses stedKøbenhavn
NavnSBi Forskning
Nummer16
Vol/bind2017

Wittchen, K. B., Aggerholm, S., & Kragh, J. (2017). Varmebesparelse i eksisterende bygninger: Potentiale og økonomi. København: Statens Byggeforskningsinstitut, SBi. SBi Forskning, Nr. 16, Bind. 2017
Wittchen, Kim Bjarne ; Aggerholm, Søren ; Kragh, Jesper. / Varmebesparelse i eksisterende bygninger : Potentiale og økonomi. København : Statens Byggeforskningsinstitut, SBi, 2017. 42 s. (SBi Forskning; Nr. 16, Bind 2017).
@book{2b0297efb16249abbd3bb126b7b1d77b,
title = "Varmebesparelse i eksisterende bygninger: Potentiale og {\o}konomi",
abstract = "Denne rapport er bestilt af Energistyrelsen, som har {\o}nsket at f{\aa} beregnet potentialet for varmebesparelser i den eksisterende bygningsmasse og de hermed forbundne investeringer samt disses rentabilitet for bygningsejerne.I lyset af den danske regerings m{\aa}ls{\ae}tning om en fossilfri energiforsyning i 2050 er det vigtigt at v{\ae}re opm{\ae}rksom p{\aa} potentialet for varmebesparelser. Opvarmning af bygninger tegner sig for op mod en tredjedel af det samlede danske energiforbrug, og derfor kan varmebesparelser v{\ae}re en n{\o}glefaktor til reduktion af den n{\o}dvendige kapacitet af fremtidens vedvarende energiforsyningssystem.",
author = "Wittchen, {Kim Bjarne} and S{\o}ren Aggerholm and Jesper Kragh",
year = "2017",
month = "11",
day = "28",
series = "SBi Forskning",
number = "16",
publisher = "Statens Byggeforskningsinstitut, SBi",

Wittchen, KB, Aggerholm, S & Kragh, J 2017, Varmebesparelse i eksisterende bygninger: Potentiale og økonomi. SBi Forskning, nr. 16, bind 2017, Statens Byggeforskningsinstitut, SBi, København.

Varmebesparelse i eksisterende bygninger : Potentiale og økonomi. / Wittchen, Kim Bjarne; Aggerholm, Søren; Kragh, Jesper.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Varmebesparelse i eksisterende bygninger

T2 - Potentiale og økonomi

AU - Wittchen, Kim Bjarne

AU - Aggerholm, Søren

AU - Kragh, Jesper

PY - 2017/11/28

Y1 - 2017/11/28

N2 - Denne rapport er bestilt af Energistyrelsen, som har ønsket at få beregnet potentialet for varmebesparelser i den eksisterende bygningsmasse og de hermed forbundne investeringer samt disses rentabilitet for bygningsejerne.I lyset af den danske regerings målsætning om en fossilfri energiforsyning i 2050 er det vigtigt at være opmærksom på potentialet for varmebesparelser. Opvarmning af bygninger tegner sig for op mod en tredjedel af det samlede danske energiforbrug, og derfor kan varmebesparelser være en nøglefaktor til reduktion af den nødvendige kapacitet af fremtidens vedvarende energiforsyningssystem.

AB - Denne rapport er bestilt af Energistyrelsen, som har ønsket at få beregnet potentialet for varmebesparelser i den eksisterende bygningsmasse og de hermed forbundne investeringer samt disses rentabilitet for bygningsejerne.I lyset af den danske regerings målsætning om en fossilfri energiforsyning i 2050 er det vigtigt at være opmærksom på potentialet for varmebesparelser. Opvarmning af bygninger tegner sig for op mod en tredjedel af det samlede danske energiforbrug, og derfor kan varmebesparelser være en nøglefaktor til reduktion af den nødvendige kapacitet af fremtidens vedvarende energiforsyningssystem.

M3 - Rapport

T3 - SBi Forskning

BT - Varmebesparelse i eksisterende bygninger

PB - Statens Byggeforskningsinstitut, SBi

CY - København

Wittchen KB, Aggerholm S, Kragh J. Varmebesparelse i eksisterende bygninger: Potentiale og økonomi. København: Statens Byggeforskningsinstitut, SBi, 2017. 42 s. (SBi Forskning; Nr. 16, Bind 2017).