Notat fra Valgundersøgelsen 2007.

Jakob Rathlev

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Udgave1
StatusUdgivet - 2007

Rathlev, J. (2007). Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007. Notat fra Valgundersøgelsen 2007. (1 udg.) Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Rathlev, Jakob. / Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007. Notat fra Valgundersøgelsen 2007. 1. udg. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
@techreport{711c69d096a511dc8188000ea68e967b,
title = "Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltm{\aa}linger under Folketingsvalgkampen 2007.: Notat fra Valgunders{\o}gelsen 2007.",
abstract = "Notat fra Valgunders{\o}gelsen 2007, som sammenligner fejlprocenter i meningsm{\aa}lingerne for de syv toneangivende analyseinstitutter, og som demonstrerer, at et vejet gennemsnit af disse er mere pr{\ae}cist end nogen af enkeltm{\aa}lingerne.",
author = "Jakob Rathlev",
year = "2007",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
edition = "1",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Rathlev, J 2007 'Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007. Notat fra Valgundersøgelsen 2007.' 1 udg, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007. Notat fra Valgundersøgelsen 2007. / Rathlev, Jakob.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007.

T2 - Notat fra Valgundersøgelsen 2007.

AU - Rathlev, Jakob

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Notat fra Valgundersøgelsen 2007, som sammenligner fejlprocenter i meningsmålingerne for de syv toneangivende analyseinstitutter, og som demonstrerer, at et vejet gennemsnit af disse er mere præcist end nogen af enkeltmålingerne.

AB - Notat fra Valgundersøgelsen 2007, som sammenligner fejlprocenter i meningsmålingerne for de syv toneangivende analyseinstitutter, og som demonstrerer, at et vejet gennemsnit af disse er mere præcist end nogen af enkeltmålingerne.

M3 - Working paper

BT - Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007.

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Rathlev J. Vejet gennemsnit klarer sig bedre end enkeltmålinger under Folketingsvalgkampen 2007. Notat fra Valgundersøgelsen 2007. 1 udg. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.