Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedAalborg Universitet
ForlagInstitut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Villumsen, G. (2006). Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi. Aalborg Universitet: Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet.
Villumsen, Gert. / Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi. Aalborg Universitet : Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet, 2006. 32 s.
@book{d4beace0b05b11db8b72000ea68e967b,
title = "Vejledning i projektarbejde i Samfunds{\o}konomi",
author = "Gert Villumsen",
year = "2006",
publisher = "Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet",

Villumsen, G 2006, Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi. Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi. / Villumsen, Gert.

TY - BOOK

T1 - Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi

AU - Villumsen, Gert

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi

PB - Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Villumsen G. Vejledning i projektarbejde i Samfundsøkonomi. Aalborg Universitet: Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet, 2006. 32 s.