Vejledning i projektering af ventilationsrum

J. Dinesen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Dette notat, som udgør et delresultat af SBI-projektet "Drift af klimatekniske installationer", er en vejledning i projektering af teknikrum for ventilationsanlæg. Formålet med vejledningen er at få disse rum dimensioneret, placeret og indrettet på en sådan måde, at der opnås de bedst mulige forhold for ventilationsanlæggenes drift og vedligeholdelse. Baggrunden for notatet findes i SBI-notat 76: "Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov", idet dette notat konkluderer, at teknikrums plads- og afstandsforhold er et af hovedproblemerne for vvs-anlægs drift og vedligeholdelse. Vejledningens dimensioneringsforslag er baseret på et omfattende erfaringsmateriale, som er indsamlet dels af det rådgivende ingeniørfirma Crone & Koch, dels i forbindelse med det arbejde, der udføres af Byggeriets Indeklima Målestation (BIM). Ved bearbejdningen af materialet har civilingeniør Keld Juncker, Crone & Koch ydet værdifuld bistand.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider32
StatusUdgivet - 1979
NavnSBI-notat
Nummer100

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • ventilation

Citer dette

Dinesen, J. (1979). Vejledning i projektering af ventilationsrum. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, Nr. 100
Dinesen, J. / Vejledning i projektering af ventilationsrum. Hørsholm : SBI forlag, 1979. 32 s. (SBI-notat; Nr. 100).
@book{f5fa6670165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Vejledning i projektering af ventilationsrum",
abstract = "Dette notat, som udg{\o}r et delresultat af SBI-projektet {"}Drift af klimatekniske installationer{"}, er en vejledning i projektering af teknikrum for ventilationsanl{\ae}g. Form{\aa}let med vejledningen er at f{\aa} disse rum dimensioneret, placeret og indrettet p{\aa} en s{\aa}dan m{\aa}de, at der opn{\aa}s de bedst mulige forhold for ventilationsanl{\ae}ggenes drift og vedligeholdelse. Baggrunden for notatet findes i SBI-notat 76: {"}Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov{"}, idet dette notat konkluderer, at teknikrums plads- og afstandsforhold er et af hovedproblemerne for vvs-anl{\ae}gs drift og vedligeholdelse. Vejledningens dimensioneringsforslag er baseret p{\aa} et omfattende erfaringsmateriale, som er indsamlet dels af det r{\aa}dgivende ingeni{\o}rfirma Crone & Koch, dels i forbindelse med det arbejde, der udf{\o}res af Byggeriets Indeklima M{\aa}lestation (BIM). Ved bearbejdningen af materialet har civilingeni{\o}r Keld Juncker, Crone & Koch ydet v{\ae}rdifuld bistand.",
keywords = "ventilation",
author = "J. Dinesen",
note = "Udsolgt",
year = "1979",
language = "Dansk",
series = "SBI-notat",
publisher = "SBI forlag",
number = "100",

}

Dinesen, J 1979, Vejledning i projektering af ventilationsrum. SBI-notat, nr. 100, SBI forlag, Hørsholm.

Vejledning i projektering af ventilationsrum. / Dinesen, J.

Hørsholm : SBI forlag, 1979. 32 s. (SBI-notat; Nr. 100).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Vejledning i projektering af ventilationsrum

AU - Dinesen, J.

N1 - Udsolgt

PY - 1979

Y1 - 1979

N2 - Dette notat, som udgør et delresultat af SBI-projektet "Drift af klimatekniske installationer", er en vejledning i projektering af teknikrum for ventilationsanlæg. Formålet med vejledningen er at få disse rum dimensioneret, placeret og indrettet på en sådan måde, at der opnås de bedst mulige forhold for ventilationsanlæggenes drift og vedligeholdelse. Baggrunden for notatet findes i SBI-notat 76: "Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov", idet dette notat konkluderer, at teknikrums plads- og afstandsforhold er et af hovedproblemerne for vvs-anlægs drift og vedligeholdelse. Vejledningens dimensioneringsforslag er baseret på et omfattende erfaringsmateriale, som er indsamlet dels af det rådgivende ingeniørfirma Crone & Koch, dels i forbindelse med det arbejde, der udføres af Byggeriets Indeklima Målestation (BIM). Ved bearbejdningen af materialet har civilingeniør Keld Juncker, Crone & Koch ydet værdifuld bistand.

AB - Dette notat, som udgør et delresultat af SBI-projektet "Drift af klimatekniske installationer", er en vejledning i projektering af teknikrum for ventilationsanlæg. Formålet med vejledningen er at få disse rum dimensioneret, placeret og indrettet på en sådan måde, at der opnås de bedst mulige forhold for ventilationsanlæggenes drift og vedligeholdelse. Baggrunden for notatet findes i SBI-notat 76: "Drift af klimatekniske installationer - hovedproblemer og forskningsbehov", idet dette notat konkluderer, at teknikrums plads- og afstandsforhold er et af hovedproblemerne for vvs-anlægs drift og vedligeholdelse. Vejledningens dimensioneringsforslag er baseret på et omfattende erfaringsmateriale, som er indsamlet dels af det rådgivende ingeniørfirma Crone & Koch, dels i forbindelse med det arbejde, der udføres af Byggeriets Indeklima Målestation (BIM). Ved bearbejdningen af materialet har civilingeniør Keld Juncker, Crone & Koch ydet værdifuld bistand.

KW - ventilation

M3 - Bog

T3 - SBI-notat

BT - Vejledning i projektering af ventilationsrum

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Dinesen J. Vejledning i projektering af ventilationsrum. Hørsholm: SBI forlag, 1979. 32 s. (SBI-notat; Nr. 100).