Anne Görlich, Noemi Katznelson

ForlagForeningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag
StatusUdgivet - 2002
Udgivet eksterntJa

Görlich, A., & Katznelson, N. (2002). Verdensborger i Danmark: Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati. Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag.
Görlich, Anne ; Katznelson, Noemi. / Verdensborger i Danmark : Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati. Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag, 2002. 31 s.
@book{c579d0ac926a46f1aa1e27e6e1918bc9,
title = "Verdensborger i Danmark: Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati",
author = "Anne G{\"o}rlich and Noemi Katznelson",
year = "2002",
publisher = "Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag",

Görlich, A & Katznelson, N 2002, Verdensborger i Danmark: Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati. Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag.

Verdensborger i Danmark : Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati. / Görlich, Anne; Katznelson, Noemi.

Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag, 2002. 31 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Verdensborger i Danmark

T2 - Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati

AU - Görlich, Anne

AU - Katznelson, Noemi

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Verdensborger i Danmark

PB - Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag

Görlich A, Katznelson N. Verdensborger i Danmark: Et projekt om unge efterskoleelevers forestillinger om demokrati. Foreningen af Frie Ungdoms- og Efterskolers Forlag, 2002. 31 s.