Raphael Bointner, Manfred Duchkowitsch, Lukas Kranzl, Karola Braun-Wanke, Annette Piening, Nicholas Watts, Annette Grunwald (Redaktør), Karola Wanke-Braun (Producer), Energiplanlægningsgruppen, Thomas Budde Christensen (Redaktør), Tyge Kjær (Redaktør)

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

147 Downloads (Pure)

Publikationsdatookt. 2011
StatusUdgivet - okt. 2011

Bointner, R., Duchkowitsch, M., Kranzl, L., Braun-Wanke, K., Piening, A., Watts, N., ... Kjær, T. (red.) (2011, okt). Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen.
Bointner, Raphael ; Duchkowitsch, Manfred ; Kranzl, Lukas ; Braun-Wanke, Karola ; Piening, Annette ; Watts, Nicholas ; Grunwald, Annette (Redaktør) ; Wanke-Braun, Karola ; Energiplanlægningsgruppen ; Budde Christensen, Thomas (Redaktør) ; Kjær, Tyge (Redaktør). / Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen. 2011. 24 s.
@misc{063a91c88e1c4252ba7cd0875eb2b7d1,
title = "Vi l{\ae}rer om en b{\ae}redygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever g{\aa}r p{\aa} universitetet SAUCE h{\aa}ndbogen",
abstract = "Syv europ{\ae}ske universiteter inviterede skoleklasser for at vise, hvor vigtigt det er at skabe en b{\ae}redygtig fremtid med alternativ energi og klimavenlige l{\o}sninger. {"}Education for Sustainable Development{"} er et n{\o}gleord i dette projekt. Forskere fra disse universiter viste eleverne at universiteter er et sted for kritisk t{\ae}nkning, l{\ae}ring, forskning og udvikling af nye samfundsm{\ae}ssige og tekniske l{\o}sninger. Akt{\o}rer fra organisationer udenfor universiteterne var involverede i projektet.",
author = "Raphael Bointner and Manfred Duchkowitsch and Lukas Kranzl and Karola Braun-Wanke and Annette Piening and Nicholas Watts and Annette Grunwald and Karola Wanke-Braun and Energiplanl{\ae}gningsgruppen and {Budde Christensen}, Thomas and Tyge Kj{\ae}r",
year = "2011",
month = "10",
type = "Other",

Bointner, R, Duchkowitsch, M, Kranzl, L, Braun-Wanke, K, Piening, A, Watts, N, Grunwald, A (red.), Wanke-Braun, K, Energiplanlægningsgruppen, Budde Christensen, T (red.) & Kjær, T (red.) 2011, Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen..

Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen. / Bointner, Raphael ; Duchkowitsch, Manfred ; Kranzl, Lukas ; Braun-Wanke, Karola; Piening, Annette; Watts, Nicholas; Grunwald, Annette (Redaktør); Wanke-Braun, Karola (Producer); Energiplanlægningsgruppen; Budde Christensen, Thomas (Redaktør); Kjær, Tyge (Redaktør).

24 s. 2011, Håndbog.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Vi lærer om en bæredygtig fremtid

T2 - Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen

AU - Bointner, Raphael

AU - Duchkowitsch, Manfred

AU - Kranzl, Lukas

AU - Braun-Wanke, Karola

AU - Piening, Annette

AU - Watts, Nicholas

AU - Energiplanlægningsgruppen

A2 - Grunwald, Annette

A2 - Wanke-Braun, Karola

A2 - Budde Christensen, Thomas

A2 - Kjær, Tyge

PY - 2011/10

Y1 - 2011/10

N2 - Syv europæske universiteter inviterede skoleklasser for at vise, hvor vigtigt det er at skabe en bæredygtig fremtid med alternativ energi og klimavenlige løsninger. "Education for Sustainable Development" er et nøgleord i dette projekt. Forskere fra disse universiter viste eleverne at universiteter er et sted for kritisk tænkning, læring, forskning og udvikling af nye samfundsmæssige og tekniske løsninger. Aktører fra organisationer udenfor universiteterne var involverede i projektet.

AB - Syv europæske universiteter inviterede skoleklasser for at vise, hvor vigtigt det er at skabe en bæredygtig fremtid med alternativ energi og klimavenlige løsninger. "Education for Sustainable Development" er et nøgleord i dette projekt. Forskere fra disse universiter viste eleverne at universiteter er et sted for kritisk tænkning, læring, forskning og udvikling af nye samfundsmæssige og tekniske løsninger. Aktører fra organisationer udenfor universiteterne var involverede i projektet.

M3 - Andet bidrag

Bointner R, Duchkowitsch M, Kranzl L, Braun-Wanke K, Piening A, Watts N et al. Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen. 2011. 24 s.