Vi lærer om en bæredygtig fremtid

Karola Braun-Wanke, Thomas Budde Christensen, Sigrid Mourits, Manfred Duchkowitsch, Raimonds Ernsteins, Diana Sulga, Annette Grunwald, Leif Henriksen, Julia R. Kotzebue, Nicholas Watts, Raphael Bointner (Redaktør), Karola Braun-Wanke (Redaktør), Lisa Göldner (Redaktør), Annette Piening (Redaktør), Energiplanlægningsgruppen, Leif Henriksen (Redaktør)

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

226 Downloads (Pure)

Publikationsdatookt. 2011
StatusUdgivet - okt. 2011

• energi og klima
  • bæredygtighed
  • læringsmiljøer
  • tværfaglighed
  • aktiv læring

Braun-Wanke, K., Budde Christensen, T., Mourits, S., Duchkowitsch, M., Ernsteins, R., Sulga, D., ... Henriksen, L. (red.) (2011, okt). Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure.
Braun-Wanke, Karola ; Budde Christensen, Thomas ; Mourits, Sigrid ; Duchkowitsch, Manfred ; Ernsteins, Raimonds ; Sulga, Diana ; Grunwald, Annette ; Henriksen, Leif ; R. Kotzebue, Julia ; Watts, Nicholas ; Bointner, Raphael (Redaktør) ; Braun-Wanke, Karola (Redaktør) ; Göldner, Lisa (Redaktør) ; Piening, Annette (Redaktør) ; Energiplanlægningsgruppen ; Henriksen, Leif (Redaktør). / Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure. 2011. 31 s.
@misc{a1430c8cf9314bdfabdd69707dd7079d,
title = "Vi l{\ae}rer om en b{\ae}redygtig fremtid: Skoleelever g{\aa}r p{\aa} universitetet og l{\ae}rer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure",
abstract = "Syv universiteter i Danmark, Storbritannien, Holland, Tyskland, {\O}strig og Letland havde budt 10-13 {\aa}rige skoleelever og deres l{\ae}rere til at deltage i elevuniversiteter p{\aa} deres campus. Alle elevuniversiteternes programmer er tv{\ae}rfaglige og satser p{\aa} en interdisciplin{\ae}r vidensformidling. Denne brochure er udviklet i kombination med og som supplement til SAUCE-h{\aa}ndbogen, som viser eksempler for workshops og arrangementer, der har fundet sted p{\aa} de deltagende universiteter. Disse eksempler skal formidle ideer til kommende elevuniversiteters indhold, ogs{\aa} p{\aa} andre universiteter.",
keywords = "energi og klima, b{\ae}redygtighed, l{\ae}ringsmilj{\o}er, tv{\ae}rfaglighed, aktiv l{\ae}ring",
author = "Karola Braun-Wanke and {Budde Christensen}, Thomas and Sigrid Mourits and Manfred Duchkowitsch and Raimonds Ernsteins and Diana Sulga and Annette Grunwald and Leif Henriksen and {R. Kotzebue}, Julia and Nicholas Watts and Raphael Bointner and Karola Braun-Wanke and Lisa G{\"o}ldner and Annette Piening and Energiplanl{\ae}gningsgruppen and Leif Henriksen",
year = "2011",
month = "10",
type = "Other",

Braun-Wanke, K, Budde Christensen, T, Mourits, S, Duchkowitsch, M, Ernsteins, R, Sulga, D, Grunwald, A, Henriksen, L, R. Kotzebue, J, Watts, N, Bointner, R (red.), Braun-Wanke, K (red.), Göldner, L (red.), Piening, A (red.), Energiplanlægningsgruppen & Henriksen, L (red.) 2011, Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure..

Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure. / Braun-Wanke, Karola ; Budde Christensen, Thomas ; Mourits, Sigrid; Duchkowitsch, Manfred; Ernsteins, Raimonds; Sulga, Diana; Grunwald, Annette; Henriksen, Leif; R. Kotzebue, Julia; Watts, Nicholas; Bointner, Raphael (Redaktør); Braun-Wanke, Karola (Redaktør); Göldner, Lisa (Redaktør); Piening, Annette (Redaktør); Energiplanlægningsgruppen; Henriksen, Leif (Redaktør).

31 s. 2011, Brochure.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Vi lærer om en bæredygtig fremtid

T2 - Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure

AU - Braun-Wanke, Karola

AU - Budde Christensen, Thomas

AU - Mourits, Sigrid

AU - Duchkowitsch, Manfred

AU - Ernsteins, Raimonds

AU - Sulga, Diana

AU - Grunwald, Annette

AU - Henriksen, Leif

AU - R. Kotzebue, Julia

AU - Watts, Nicholas

AU - Energiplanlægningsgruppen

A2 - Bointner, Raphael

A2 - Braun-Wanke, Karola

A2 - Göldner, Lisa

A2 - Piening, Annette

A2 - Henriksen, Leif

PY - 2011/10

Y1 - 2011/10

N2 - Syv universiteter i Danmark, Storbritannien, Holland, Tyskland, Østrig og Letland havde budt 10-13 årige skoleelever og deres lærere til at deltage i elevuniversiteter på deres campus. Alle elevuniversiteternes programmer er tværfaglige og satser på en interdisciplinær vidensformidling. Denne brochure er udviklet i kombination med og som supplement til SAUCE-håndbogen, som viser eksempler for workshops og arrangementer, der har fundet sted på de deltagende universiteter. Disse eksempler skal formidle ideer til kommende elevuniversiteters indhold, også på andre universiteter.

AB - Syv universiteter i Danmark, Storbritannien, Holland, Tyskland, Østrig og Letland havde budt 10-13 årige skoleelever og deres lærere til at deltage i elevuniversiteter på deres campus. Alle elevuniversiteternes programmer er tværfaglige og satser på en interdisciplinær vidensformidling. Denne brochure er udviklet i kombination med og som supplement til SAUCE-håndbogen, som viser eksempler for workshops og arrangementer, der har fundet sted på de deltagende universiteter. Disse eksempler skal formidle ideer til kommende elevuniversiteters indhold, også på andre universiteter.

KW - energi og klima

KW - bæredygtighed

KW - læringsmiljøer

KW - tværfaglighed

KW - aktiv læring

M3 - Andet bidrag

Braun-Wanke K, Budde Christensen T, Mourits S, Duchkowitsch M, Ernsteins R, Sulga D et al. Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure. 2011. 31 s.