Videnarbejde og stress

Mellem begejstring og belastning

Vibeke Andersen, Anders Buch, Ole H. Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Bogen sætter fokus på det måske vigtigste aktuelle tema på det danske arbejdsmarked: På den ene side fylder videnarbejde mere og mere - og er måske vores eneste eller bedste overlevelesmulighed i en global økonomi - men på den anden side spænder det medarbejderne ud mellem begejstring og belastning. Videnarbejde kan for den enkelte være vejen til selvrealisering og begejstring, men rummer også i sig kimen til stress og udbrændthed. Og det er netop i spændingsfeltet - i kampen - mellem begejstring og belastning, at bogen ser stress i det moderne arbejdsliv, som en uoverensstemmelse mellem ydre krav og indre forventninger.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDjøf Forlag
Udgave1
Antal sider168
ISBN (Trykt)978-87-574-2136-1
StatusUdgivet - 2009

Citer dette

Andersen, V., Buch, A., & Sørensen, O. H. (2009). Videnarbejde og stress: Mellem begejstring og belastning. (1 udg.) København: Djøf Forlag.
Andersen, Vibeke ; Buch, Anders ; Sørensen, Ole H. / Videnarbejde og stress : Mellem begejstring og belastning. 1 udg. København : Djøf Forlag, 2009. 168 s.
@book{6c4e8089b184408784597ff7cb0b935f,
title = "Videnarbejde og stress: Mellem begejstring og belastning",
abstract = "Bogen s{\ae}tter fokus p{\aa} det m{\aa}ske vigtigste aktuelle tema p{\aa} det danske arbejdsmarked: P{\aa} den ene side fylder videnarbejde mere og mere - og er m{\aa}ske vores eneste eller bedste overlevelesmulighed i en global {\o}konomi - men p{\aa} den anden side sp{\ae}nder det medarbejderne ud mellem begejstring og belastning. Videnarbejde kan for den enkelte v{\ae}re vejen til selvrealisering og begejstring, men rummer ogs{\aa} i sig kimen til stress og udbr{\ae}ndthed. Og det er netop i sp{\ae}ndingsfeltet - i kampen - mellem begejstring og belastning, at bogen ser stress i det moderne arbejdsliv, som en uoverensstemmelse mellem ydre krav og indre forventninger.",
author = "Vibeke Andersen and Anders Buch and S{\o}rensen, {Ole H.}",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-574-2136-1",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
edition = "1",

}

Andersen, V, Buch, A & Sørensen, OH 2009, Videnarbejde og stress: Mellem begejstring og belastning. 1 udg, Djøf Forlag, København.

Videnarbejde og stress : Mellem begejstring og belastning. / Andersen, Vibeke; Buch, Anders; Sørensen, Ole H.

1 udg. København : Djøf Forlag, 2009. 168 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Videnarbejde og stress

T2 - Mellem begejstring og belastning

AU - Andersen, Vibeke

AU - Buch, Anders

AU - Sørensen, Ole H.

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Bogen sætter fokus på det måske vigtigste aktuelle tema på det danske arbejdsmarked: På den ene side fylder videnarbejde mere og mere - og er måske vores eneste eller bedste overlevelesmulighed i en global økonomi - men på den anden side spænder det medarbejderne ud mellem begejstring og belastning. Videnarbejde kan for den enkelte være vejen til selvrealisering og begejstring, men rummer også i sig kimen til stress og udbrændthed. Og det er netop i spændingsfeltet - i kampen - mellem begejstring og belastning, at bogen ser stress i det moderne arbejdsliv, som en uoverensstemmelse mellem ydre krav og indre forventninger.

AB - Bogen sætter fokus på det måske vigtigste aktuelle tema på det danske arbejdsmarked: På den ene side fylder videnarbejde mere og mere - og er måske vores eneste eller bedste overlevelesmulighed i en global økonomi - men på den anden side spænder det medarbejderne ud mellem begejstring og belastning. Videnarbejde kan for den enkelte være vejen til selvrealisering og begejstring, men rummer også i sig kimen til stress og udbrændthed. Og det er netop i spændingsfeltet - i kampen - mellem begejstring og belastning, at bogen ser stress i det moderne arbejdsliv, som en uoverensstemmelse mellem ydre krav og indre forventninger.

M3 - Bog

SN - 978-87-574-2136-1

BT - Videnarbejde og stress

PB - Djøf Forlag

CY - København

ER -

Andersen V, Buch A, Sørensen OH. Videnarbejde og stress: Mellem begejstring og belastning. 1 udg. København: Djøf Forlag, 2009. 168 s.