Vidensinstitutioner og innovation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

11 Downloads (Pure)

Resumé

Virksomheder stilles i stigende grad over for krav om omstilling og fornyelse af både produkter, produktionsmetoder og markeder. Den enkelte virksomheds evne til at klare dette omstillingspres er ikke alene afhængig af egne ressourcer og egen innovativ formåen men i høj grad også afhængig af et velfungerende samspil med virksomhedens mangfoldige samarbejdspartnere. Erhvervspolitisk er det derfor en vigtig opgave løbende at tilvejebringe stimulerende rammebetingelser for en sådan innovativ adfærd hos virksomhederne.
Et velfungerende samarbejde mellem virksomhederne og vidensinstitutioner er en afgørende krumtap i hele det danske innovationssystem, og rapporten her bidrager til en belysning heraf. Rapporten sætter særligt fokus på fremstillingsvirksomhedernes samarbejde med det teknologiske rådgivningssystem og med forskningsinstitutionerne om den del af omstillings- og fornyelsesaspektet, der vedrører produktudvikling.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKbh.
ForlagErhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet
ISBN (Trykt)8790704665
StatusUdgivet - 1999
NavnRapport : DISKO-Projektet
Nummernr. 8
ISSN1397-8721

Citer dette

Christensen, J. L., Gregersen, B., & Rogaczesska, A. P. (1999). Vidensinstitutioner og innovation. Kbh.: Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet. Rapport : DISKO-Projektet, Nr. nr. 8
Christensen, Jesper Lindgaard ; Gregersen, Birgitte ; Rogaczesska, Anna Patrizia. / Vidensinstitutioner og innovation. Kbh. : Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet, 1999. (Rapport : DISKO-Projektet; Nr. nr. 8).
@book{7a7e63d0002e11dab4d5000ea68e967b,
title = "Vidensinstitutioner og innovation",
abstract = "Virksomheder stilles i stigende grad over for krav om omstilling og fornyelse af b{\aa}de produkter, produktionsmetoder og markeder. Den enkelte virksomheds evne til at klare dette omstillingspres er ikke alene afh{\ae}ngig af egne ressourcer og egen innovativ form{\aa}en men i h{\o}j grad ogs{\aa} afh{\ae}ngig af et velfungerende samspil med virksomhedens mangfoldige samarbejdspartnere. Erhvervspolitisk er det derfor en vigtig opgave l{\o}bende at tilvejebringe stimulerende rammebetingelser for en s{\aa}dan innovativ adf{\ae}rd hos virksomhederne.Et velfungerende samarbejde mellem virksomhederne og vidensinstitutioner er en afg{\o}rende krumtap i hele det danske innovationssystem, og rapporten her bidrager til en belysning heraf. Rapporten s{\ae}tter s{\ae}rligt fokus p{\aa} fremstillingsvirksomhedernes samarbejde med det teknologiske r{\aa}dgivningssystem og med forskningsinstitutionerne om den del af omstillings- og fornyelsesaspektet, der vedr{\o}rer produktudvikling.",
author = "Christensen, {Jesper Lindgaard} and Birgitte Gregersen and Rogaczesska, {Anna Patrizia}",
year = "1999",
language = "Dansk",
isbn = "8790704665",
series = "Rapport : DISKO-Projektet",
publisher = "Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet",
number = "nr. 8",
address = "Danmark",

}

Christensen, JL, Gregersen, B & Rogaczesska, AP 1999, Vidensinstitutioner og innovation. Rapport : DISKO-Projektet, nr. nr. 8, Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet, Kbh.

Vidensinstitutioner og innovation. / Christensen, Jesper Lindgaard; Gregersen, Birgitte; Rogaczesska, Anna Patrizia.

Kbh. : Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet, 1999. (Rapport : DISKO-Projektet; Nr. nr. 8).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

TY - BOOK

T1 - Vidensinstitutioner og innovation

AU - Christensen, Jesper Lindgaard

AU - Gregersen, Birgitte

AU - Rogaczesska, Anna Patrizia

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Virksomheder stilles i stigende grad over for krav om omstilling og fornyelse af både produkter, produktionsmetoder og markeder. Den enkelte virksomheds evne til at klare dette omstillingspres er ikke alene afhængig af egne ressourcer og egen innovativ formåen men i høj grad også afhængig af et velfungerende samspil med virksomhedens mangfoldige samarbejdspartnere. Erhvervspolitisk er det derfor en vigtig opgave løbende at tilvejebringe stimulerende rammebetingelser for en sådan innovativ adfærd hos virksomhederne.Et velfungerende samarbejde mellem virksomhederne og vidensinstitutioner er en afgørende krumtap i hele det danske innovationssystem, og rapporten her bidrager til en belysning heraf. Rapporten sætter særligt fokus på fremstillingsvirksomhedernes samarbejde med det teknologiske rådgivningssystem og med forskningsinstitutionerne om den del af omstillings- og fornyelsesaspektet, der vedrører produktudvikling.

AB - Virksomheder stilles i stigende grad over for krav om omstilling og fornyelse af både produkter, produktionsmetoder og markeder. Den enkelte virksomheds evne til at klare dette omstillingspres er ikke alene afhængig af egne ressourcer og egen innovativ formåen men i høj grad også afhængig af et velfungerende samspil med virksomhedens mangfoldige samarbejdspartnere. Erhvervspolitisk er det derfor en vigtig opgave løbende at tilvejebringe stimulerende rammebetingelser for en sådan innovativ adfærd hos virksomhederne.Et velfungerende samarbejde mellem virksomhederne og vidensinstitutioner er en afgørende krumtap i hele det danske innovationssystem, og rapporten her bidrager til en belysning heraf. Rapporten sætter særligt fokus på fremstillingsvirksomhedernes samarbejde med det teknologiske rådgivningssystem og med forskningsinstitutionerne om den del af omstillings- og fornyelsesaspektet, der vedrører produktudvikling.

M3 - Bog

SN - 8790704665

T3 - Rapport : DISKO-Projektet

BT - Vidensinstitutioner og innovation

PB - Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet

CY - Kbh.

ER -

Christensen JL, Gregersen B, Rogaczesska AP. Vidensinstitutioner og innovation. Kbh.: Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriet, 1999. (Rapport : DISKO-Projektet; Nr. nr. 8).