OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusIkke-udgivet - 2019

Botin, L., Poulsen, S. B., & Poulsen, S. B. (2019). Video in User-Centered Design. Ikke publiceret. I AX. (red.), ApEX Anthology Aalborg Universitetsforlag.
Botin, Lars ; Poulsen, Søren Bolvig ; Poulsen, Søren Bolvig. / Video in User-Centered Design. ApEX Anthology. red. / ApEX. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{b0ec612e968748d4aaad6bd530f02b29,
title = "Video in User-Centered Design",
author = "Lars Botin and Poulsen, {S{\o}ren Bolvig} and Poulsen, {S{\o}ren Bolvig}",
year = "2019",
language = "English",
editor = "ApEX",
booktitle = "ApEX Anthology",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Botin, L, Poulsen, SB & Poulsen, SB 2019, Video in User-Centered Design. i AX (red.), ApEX Anthology. Aalborg Universitetsforlag.

Video in User-Centered Design. / Botin, Lars; Poulsen, Søren Bolvig; Poulsen, Søren Bolvig.

ApEX Anthology. red. / ApEX. Aalborg Universitetsforlag, 2019.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Video in User-Centered Design

AU - Botin, Lars