Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning

Michael Wagner

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelViljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen
RedaktørerMichael F. Wagner
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2018
Sider5-22
ISBN (Trykt)978-87-7112-621-1
StatusUdgivet - 2018
NavnStudier i historie, arkiver og kulturarv
ISSN2246-2023

Wagner, M. (2018). Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning. I M. F. Wagner (red.), Viljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen (s. 5-22). Aalborg Universitetsforlag. Studier i historie, arkiver og kulturarv
Wagner, Michael. / Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning. Viljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen. red. / Michael F. Wagner. Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 5-22 (Studier i historie, arkiver og kulturarv).
@inbook{1a9df93e5b12402a9bd8811b39f22e46,
title = "Viljen til velf{\ae}rd, velstand og v{\ae}kst. En indledning",
author = "Michael Wagner",
year = "2018",
isbn = "978-87-7112-621-1",
pages = "5--22",
editor = "Wagner, {Michael F.}",
booktitle = "Viljen til velf{\ae}rd, velstand og v{\ae}kst. Iv{\ae}rks{\ae}ttere, entrepren{\o}rer og industriherrer i provinsen",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Wagner, M 2018, Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning. i MF Wagner (red.), Viljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen. Aalborg Universitetsforlag, Studier i historie, arkiver og kulturarv, s. 5-22.

Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning. / Wagner, Michael.

TY - CHAP

T1 - Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning

AU - Wagner, Michael

PY - 2018

Y1 - 2018

UR - https://aauforlag.dk/shop/boeger/viljen-til-velfaerd-velstand-og-vaekst-ivaerk.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-621-1

SP - 5

EP - 22

BT - Viljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen

A2 - Wagner, Michael F.

PB - Aalborg Universitetsforlag

Wagner M. Viljen til velfærd, velstand og vækst. En indledning. I Wagner MF, red., Viljen til velfærd, velstand og vækst. Iværksættere, entreprenører og industriherrer i provinsen. Aalborg Universitetsforlag. 2018. s. 5-22. (Studier i historie, arkiver og kulturarv).