Leif Jacobsen, Klaus Bukh Svenningsen

• Frejlev Mast
    • Vindstød
    • Antennemaster

Jacobsen, L., & Svenningsen, K. B. (1981). Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 2. Aalborg: Aalborg Universitetscenter.
    Jacobsen, Leif ; Svenningsen, Klaus Bukh. / Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast : eksamensprojekt del 2. Aalborg : Aalborg Universitetscenter, 1981. 44 s.
    @book{dcbf7b42394b4bfc9fbd21f26b204645,
    title = "Vindst{\o}dsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 2",
    abstract = "Denne del 2 af rapporten {"}Vindst{\o}dsinducerede svingningerafsnit af afbarduneret antennemast{"} indeholder de i projektet udarbejdede programmer, som benyttes i forbindelse med minidatamaten HP 9845 T (se del 1 afsnit 5). Programmerne, som benyttes i forbindelse med spektralanalysen, er bygget op omkring en FFT-rutine udarbejdet af Hewlett-packard. I hvert enkelt program er beskrevet i hvilken forbindelse programmet benyttes, og der er henvisninger til rapportens del 1.",
    keywords = "Programmer, Minidatamat HP 9845 T, Spektralanalyse, FFT-rutine, Svingninger, Frejlev Mast, Vindst{\o}d, Antennemaster",
    author = "Leif Jacobsen and Svenningsen, {Klaus Bukh}",
    year = "1981",
    publisher = "Aalborg Universitetscenter",
    address = "Danmark",

Jacobsen, L & Svenningsen, KB 1981, Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 2. Aalborg Universitetscenter, Aalborg.

Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast : eksamensprojekt del 2. / Jacobsen, Leif; Svenningsen, Klaus Bukh.

Aalborg : Aalborg Universitetscenter, 1981. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast

T2 - eksamensprojekt del 2

AU - Jacobsen, Leif

AU - Svenningsen, Klaus Bukh

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Denne del 2 af rapporten "Vindstødsinducerede svingningerafsnit af afbarduneret antennemast" indeholder de i projektet udarbejdede programmer, som benyttes i forbindelse med minidatamaten HP 9845 T (se del 1 afsnit 5). Programmerne, som benyttes i forbindelse med spektralanalysen, er bygget op omkring en FFT-rutine udarbejdet af Hewlett-packard. I hvert enkelt program er beskrevet i hvilken forbindelse programmet benyttes, og der er henvisninger til rapportens del 1.

AB - Denne del 2 af rapporten "Vindstødsinducerede svingningerafsnit af afbarduneret antennemast" indeholder de i projektet udarbejdede programmer, som benyttes i forbindelse med minidatamaten HP 9845 T (se del 1 afsnit 5). Programmerne, som benyttes i forbindelse med spektralanalysen, er bygget op omkring en FFT-rutine udarbejdet af Hewlett-packard. I hvert enkelt program er beskrevet i hvilken forbindelse programmet benyttes, og der er henvisninger til rapportens del 1.

KW - Programmer

KW - Minidatamat HP 9845 T

KW - Spektralanalyse

KW - FFT-rutine

KW - Svingninger

KW - Frejlev Mast

KW - Vindstød

KW - Antennemaster

M3 - Rapport

BT - Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast

PB - Aalborg Universitetscenter

CY - Aalborg

Jacobsen L, Svenningsen KB. Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 2. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, 1981. 44 s.