Leif Jacobsen, Klaus Bukh Svenningsen

• FFT-rutine
    • Vindstød
    • Antennemaster

Jacobsen, L., & Svenningsen, K. B. (1981). Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 1. Aalborg: Aalborg Universitetscenter.
    Jacobsen, Leif ; Svenningsen, Klaus Bukh. / Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast : eksamensprojekt del 1. Aalborg : Aalborg Universitetscenter, 1981. 185 s.
    @book{7f523bd4ce614d68ae7d5b3e62937eea,
    title = "Vindst{\o}dsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 1",
    abstract = "Dette eksamensprojekt omhandler en teoretisk og praktisk bestemmelse af vindst{\o}dsinducerede svingninger af en afbarduneret antennemast. Antennemasten, der tilh{\o}rer Post- og Telegrafsv{\ae}snet, er beliggende i Frejlev syd for Aalborg.",
    keywords = "Svingninger, Frejlev Mast, Spektralanalyse, FFT-rutine, Vindst{\o}d, Antennemaster",
    author = "Leif Jacobsen and Svenningsen, {Klaus Bukh}",
    year = "1981",
    publisher = "Aalborg Universitetscenter",
    address = "Danmark",

Jacobsen, L & Svenningsen, KB 1981, Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 1. Aalborg Universitetscenter, Aalborg.

Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast : eksamensprojekt del 1. / Jacobsen, Leif; Svenningsen, Klaus Bukh.

Aalborg : Aalborg Universitetscenter, 1981. 185 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast

T2 - eksamensprojekt del 1

AU - Jacobsen, Leif

AU - Svenningsen, Klaus Bukh

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Dette eksamensprojekt omhandler en teoretisk og praktisk bestemmelse af vindstødsinducerede svingninger af en afbarduneret antennemast. Antennemasten, der tilhører Post- og Telegrafsvæsnet, er beliggende i Frejlev syd for Aalborg.

AB - Dette eksamensprojekt omhandler en teoretisk og praktisk bestemmelse af vindstødsinducerede svingninger af en afbarduneret antennemast. Antennemasten, der tilhører Post- og Telegrafsvæsnet, er beliggende i Frejlev syd for Aalborg.

KW - Svingninger

KW - Frejlev Mast

KW - Spektralanalyse

KW - FFT-rutine

KW - Vindstød

KW - Antennemaster

M3 - Rapport

BT - Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast

PB - Aalborg Universitetscenter

CY - Aalborg

Jacobsen L, Svenningsen KB. Vindstødsinducerede svingninger af afbarduneret antennemast: eksamensprojekt del 1. Aalborg: Aalborg Universitetscenter, 1981. 185 s.