Virkelighedsfilosofi

Del II Virkelighedslogik

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Denne anden del af bogen om virkelighedsfilosofi er skrevet med henblik på to målsætninger. For det første skal den gennemføre den i første del opridsede konstruktionsplan for en filosofisk virkelighedsforståelse, der tager hensyn til den viden, der præger det begyndende enogtyvende århundrede. For det andet skal denne anden del gøre et forsøg på at slå bro over den kløft mellem to videnskulturer, der er næsten lige så gammel som menneskets refleksion over grundlaget for og fremgangsmåden i vores virkelighedsforståelse – kort sagt: kløften mellem form og indhold.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Udgave1
Antal sider272
ISBN (Trykt)978-87-7112-618-1
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-625-9
StatusUdgivet - 2017
NavnApplied Philosophy / Anvendt Filosofi
ISSN2245-313X

Citer dette

Zeller, J. (2017). Virkelighedsfilosofi: Del II Virkelighedslogik. (1 udg.) Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Applied Philosophy / Anvendt Filosofi
Zeller, Jörg. / Virkelighedsfilosofi : Del II Virkelighedslogik. 1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2017. 272 s. (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi).
@book{bea611cbde6b4a5484e5af06d9439309,
title = "Virkelighedsfilosofi: Del II Virkelighedslogik",
abstract = "Denne anden del af bogen om virkelighedsfilosofi er skrevet med henblik p{\aa} to m{\aa}ls{\ae}tninger. For det f{\o}rste skal den gennemf{\o}re den i f{\o}rste del opridsede konstruktionsplan for en filosofisk virkelighedsforst{\aa}else, der tager hensyn til den viden, der pr{\ae}ger det begyndende enogtyvende {\aa}rhundrede. For det andet skal denne anden del g{\o}re et fors{\o}g p{\aa} at sl{\aa} bro over den kl{\o}ft mellem to videnskulturer, der er n{\ae}sten lige s{\aa} gammel som menneskets refleksion over grundlaget for og fremgangsm{\aa}den i vores virkelighedsforst{\aa}else – kort sagt: kl{\o}ften mellem form og indhold.",
author = "J{\"o}rg Zeller",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7112-618-1",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

}

Zeller, J 2017, Virkelighedsfilosofi: Del II Virkelighedslogik. Applied Philosophy / Anvendt Filosofi, 1 udg, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Virkelighedsfilosofi : Del II Virkelighedslogik. / Zeller, Jörg.

1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2017. 272 s. (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Virkelighedsfilosofi

T2 - Del II Virkelighedslogik

AU - Zeller, Jörg

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Denne anden del af bogen om virkelighedsfilosofi er skrevet med henblik på to målsætninger. For det første skal den gennemføre den i første del opridsede konstruktionsplan for en filosofisk virkelighedsforståelse, der tager hensyn til den viden, der præger det begyndende enogtyvende århundrede. For det andet skal denne anden del gøre et forsøg på at slå bro over den kløft mellem to videnskulturer, der er næsten lige så gammel som menneskets refleksion over grundlaget for og fremgangsmåden i vores virkelighedsforståelse – kort sagt: kløften mellem form og indhold.

AB - Denne anden del af bogen om virkelighedsfilosofi er skrevet med henblik på to målsætninger. For det første skal den gennemføre den i første del opridsede konstruktionsplan for en filosofisk virkelighedsforståelse, der tager hensyn til den viden, der præger det begyndende enogtyvende århundrede. For det andet skal denne anden del gøre et forsøg på at slå bro over den kløft mellem to videnskulturer, der er næsten lige så gammel som menneskets refleksion over grundlaget for og fremgangsmåden i vores virkelighedsforståelse – kort sagt: kløften mellem form og indhold.

UR - http://aauforlag.dk/Shop/boeger/virkelighedsfilosofi-del-ii-virkelighedslogik.aspx

M3 - Bog

SN - 978-87-7112-618-1

BT - Virkelighedsfilosofi

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

ER -

Zeller J. Virkelighedsfilosofi: Del II Virkelighedslogik. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2017. 272 s. (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi).