Peter Hasle, Niels Møller, Bjarke Refslund, Hans Jørgen Limborg, Klaus T. Nielsen, Pia Bramming, Rikke Seim

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

117 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
ForlagCenter for Industriel Produktion, Aalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-91831-70-6
StatusUdgivet - 2016

Hasle, P., Møller, N., Refslund, B., Limborg, H. J., Nielsen, K. T., Bramming, P., & Seim, R. (2016). Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). Aalborg: Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet.
Hasle, Peter ; Møller, Niels ; Refslund, Bjarke ; Limborg, Hans Jørgen ; Nielsen, Klaus T. ; Bramming, Pia ; Seim, Rikke. / Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen : Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). Aalborg : Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2016. 75 s.
@book{573588e4c4694d549284cbed5ccd65af,
title = "Virkemidler i arbejdsmilj{\o}indsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmilj{\o}indsatser (CAVI)",
author = "Peter Hasle and Niels M{\o}ller and Bjarke Refslund and Limborg, {Hans J{\o}rgen} and Nielsen, {Klaus T.} and Pia Bramming and Rikke Seim",
year = "2016",
publisher = "Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet",

Hasle, P, Møller, N, Refslund, B, Limborg, HJ, Nielsen, KT, Bramming, P & Seim, R 2016, Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, Aalborg.

Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen : Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). / Hasle, Peter; Møller, Niels; Refslund, Bjarke; Limborg, Hans Jørgen; Nielsen, Klaus T.; Bramming, Pia; Seim, Rikke.

Aalborg : Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2016. 75 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen

T2 - Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI)

AU - Hasle, Peter

AU - Møller, Niels

AU - Refslund, Bjarke

AU - Limborg, Hans Jørgen

AU - Nielsen, Klaus T.

AU - Bramming, Pia

AU - Seim, Rikke

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

BT - Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen

PB - Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Hasle P, Møller N, Refslund B, Limborg HJ, Nielsen KT, Bramming P et al. Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). Aalborg: Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2016. 75 s.