Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)87-90384-23-7
StatusUdgivet - 1 sep. 2010

Bibliografisk note

Udgivet i samarbejde med LEO-gruppen og Peter Nielsen, Institut 2

• Human resource management, personaleledelse og personaleadministration
  • Sociologi

@techreport{cbd21a48abfa41b3930dc222326c65d1,
title = "Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt",
abstract = "En model vedr. temaet {"}Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund{"} gennemg{\aa}s ud fra en r{\ae}kke funktioner (Grund-, styre- adf{\ae}rds- og outputfunktioner) og s{\ae}ttes ind i et organisatorisk og samfundsm{\ae}ssigt perspektiv.",
keywords = "Human resource management, personaleledelse og personaleadministration, Sociologi",
author = "Kjeld Nielsen",
note = "Udgivet i samarbejde med LEO-gruppen og Peter Nielsen, Institut 2",
year = "2010",
month = "9",
day = "1",
type = "WorkingPaper",

Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund : En oversigt. / Nielsen, Kjeld.

Aalborg Universitet, 2010.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

T2 - En oversigt

AU - Nielsen, Kjeld

N1 - Udgivet i samarbejde med LEO-gruppen og Peter Nielsen, Institut 2

PY - 2010/9/1

Y1 - 2010/9/1

N2 - En model vedr. temaet "Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund" gennemgås ud fra en række funktioner (Grund-, styre- adfærds- og outputfunktioner) og sættes ind i et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv.

AB - En model vedr. temaet "Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund" gennemgås ud fra en række funktioner (Grund-, styre- adfærds- og outputfunktioner) og sættes ind i et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv.

KW - Human resource management, personaleledelse og personaleadministration

KW - Sociologi