Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt

Publikation: Working paperUndervisningpeer review

292 Downloads (Pure)

UdgiverLEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation
Udgave2.udgave
Sider1-37
ISBN (Trykt)87-90384-23-7
StatusUdgivet - 1 aug. 2015
NavnLEO-serien
Nummer39
Vol/bind2010
ISSN1398-0726

• HRM og Sociologi

Nielsen, K. (2015). Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt. (2.udgave udg.) (s. 1-37). LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation. LEO-serien, Nr. 39, Bind. 2010
Nielsen, Kjeld. / Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund : En oversigt. 2.udgave. udg. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, 2015. s. 1-37 (LEO-serien; Nr. 39, Bind 2010).
@techreport{54926794d5d54c0cbc9da6408575a356,
title = "Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt",
abstract = "Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en r{\ae}kke funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ans{\ae}ttelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleoms{\ae}tningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt v{\ae}gt p{\aa} at give en teorioversigt, som m{\aa}lretter sig undervisningen mod studerende p{\aa} universiteter og handelsh{\o}jskoler.",
keywords = "HRM og Sociologi",
author = "Kjeld Nielsen",
year = "2015",
month = "8",
day = "1",
isbn = "87-90384-23-7",
pages = "1--37",
publisher = "LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation",
edition = "2.udgave",
type = "WorkingPaper",
institution = "LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation",

Nielsen, K 2015 'Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt' 2.udgave udg, LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, s. 1-37.

Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund : En oversigt. / Nielsen, Kjeld.

2.udgave. udg. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, 2015. s. 1-37.

Publikation: Working paperUndervisningpeer review

TY - UNPB

T1 - Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

T2 - En oversigt

AU - Nielsen, Kjeld

PY - 2015/8/1

Y1 - 2015/8/1

N2 - Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en række funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ansættelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleomsætningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt vægt på at give en teorioversigt, som målretter sig undervisningen mod studerende på universiteter og handelshøjskoler.

AB - Artiklen indeholder en beskrivelse af en overordnet model, der sammenfatter temaet ”Virksomhedens personalearbejde” i en række funktioner og deres indbyrdes samspil. Artiklen er forsynet med et materiale om danske virksomheders personale- og ansættelsesforhold. Dataene er hentet fra forskningen samt fra DA`s personaleomsætningsstatistik. Endvidere er der i publikationen lagt vægt på at give en teorioversigt, som målretter sig undervisningen mod studerende på universiteter og handelshøjskoler.

KW - HRM og Sociologi

M3 - Working paper

SN - 87-90384-23-7

SP - 1

EP - 37

BT - Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund

PB - LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation

Nielsen K. Virksomhedens personalearbejde i organisation og samfund: En oversigt. 2.udgave udg. LEO, Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation. 2015 aug 1, s. 1-37.