Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelVirksomhedens personalearbejde : ledelse og administration
RedaktørerKjeld Nielsen, Søren Keldorff, Ove Mølvadgaard
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2008
Sider9-45
ISBN (Trykt)978-87-7307-928-7
StatusUdgivet - 2008
NavnLEO-serien
Nummer33
ISSN1398-0726

Bibliografisk note

Udgivet i samarbejde med LEO-Gruppen

• Ledelse og administration
  • Personalearbejde

Nielsen, K. (2008). Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration - en introduktion og oversigt. I K. Nielsen, S. Keldorff, & O. Mølvadgaard (red.), Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration (s. 9-45). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. LEO-serien, Nr. 33
Nielsen, Kjeld. / Virksomhedens personalearbejde : ledelse og administration - en introduktion og oversigt. Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration. red. / Kjeld Nielsen ; Søren Keldorff ; Ove Mølvadgaard. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2008. s. 9-45 (LEO-serien; Nr. 33).
@inbook{a81de330ae2b11dcaf3b000ea68e967b,
title = "Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration - en introduktion og oversigt",
keywords = "Ledelse og administration, Personalearbejde, Human resource management",
author = "Kjeld Nielsen",
note = "Udgivet i samarbejde med LEO-Gruppen",
year = "2008",
isbn = "978-87-7307-928-7",
pages = "9--45",
editor = "Kjeld Nielsen and S{\o}ren Keldorff and Ove M{\o}lvadgaard",
booktitle = "Virksomhedens personalearbejde",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Nielsen, K 2008, Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration - en introduktion og oversigt. i K Nielsen, S Keldorff & O Mølvadgaard (red), Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, LEO-serien, nr. 33, s. 9-45.

Virksomhedens personalearbejde : ledelse og administration - en introduktion og oversigt. / Nielsen, Kjeld.

Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration. red. / Kjeld Nielsen; Søren Keldorff; Ove Mølvadgaard. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2008. s. 9-45.

TY - CHAP

T1 - Virksomhedens personalearbejde

T2 - ledelse og administration - en introduktion og oversigt

AU - Nielsen, Kjeld

N1 - Udgivet i samarbejde med LEO-Gruppen

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - Ledelse og administration

KW - Personalearbejde

KW - Human resource management

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7307-928-7

SP - 9

EP - 45

BT - Virksomhedens personalearbejde

A2 - Nielsen, Kjeld

A2 - Keldorff, Søren

A2 - Mølvadgaard, Ove

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Nielsen K. Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration - en introduktion og oversigt. I Nielsen K, Keldorff S, Mølvadgaard O, red., Virksomhedens personalearbejde: ledelse og administration. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2008. s. 9-45. (LEO-serien; Nr. 33).