Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser

StatusUdgivet - 2005

• Virtuelle læringsmiljøer

@article{4cc7f240f79911da9980000ea68e967b,
title = "Virtuelle l{\ae}ringsmilj{\o}er p{\aa} Aalborg Universitets geouddannelser",
abstract = "P{\aa} Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation p{\aa} en r{\ae}kke forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspekt{\o}r, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeni{\o}rerne i Plan & Milj{\o} samt Arkitektur & Design. P{\aa} det seneste er uddannelsesmilj{\o}et i Geografi ogs{\aa} kommet til. Der er igennem det seneste {\aa}rti gennemf{\o}rt en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i l{\ae}ringsmilj{\o}et p{\aa} AAU's geo-uddannelser.",
keywords = "Virtuelle l{\ae}ringsmilj{\o}er",
author = "S{\o}rensen, {Esben Munk}",
year = "2005",
pages = "23--30",
journal = "Geoforum Perspektiv",
issn = "1601-8796",
publisher = "Geoforum Danmark",
number = "7",

Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser. / Sørensen, Esben Munk.

I: Geoforum Perspektiv, Nr. 7, 2005, s. 23-30.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Virtuelle læringsmiljøer på Aalborg Universitets geouddannelser

AU - Sørensen, Esben Munk

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - På Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation på en række forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspektør, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeniørerne i Plan & Miljø samt Arkitektur & Design. På det seneste er uddannelsesmiljøet i Geografi også kommet til. Der er igennem det seneste årti gennemført en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i læringsmiljøet på AAU's geo-uddannelser.

AB - På Aalborg Universitets uddannelser bruges GIS og GeoInformation på en række forskellige uddannelsesprogrammer. Det er uddannelsen til landinspektør, Master of Technology Management i Geoinformatik, Civilingeniørerne i Plan & Miljø samt Arkitektur & Design. På det seneste er uddannelsesmiljøet i Geografi også kommet til. Der er igennem det seneste årti gennemført en omfattende udviklingsindsats for at inddrage moderne informations- og kommunikationsteknologi i læringsmiljøet på AAU's geo-uddannelser.

KW - Virtuelle læringsmiljøer

M3 - Tidsskriftartikel