Visuel læring

• visuel læring
  • visualiseringer
  • Visuelle medier

Buhl, M. (2018, jan). Visuel læring: Hvad, hvorfor, hvordan. Aalborg Universitet, AAU Kommunikation.
Buhl, Mie. / Visuel læring : Hvad, hvorfor, hvordan. 2018. Aalborg Universitet, AAU Kommunikation.
@misc{f724f22664f842cb8be9a9c0fcd17447,
title = "Visuel l{\ae}ring: Hvad, hvorfor, hvordan",
abstract = "Videoen introducerer til visuel l{\ae}ring. Hvad vil det sige at l{\ae}re med og gennem brug af visualiseringer? Forskellige fagomr{\aa}ders visuelle fagkultur behandles og ligeledes billeders forskellige funktioner.",
keywords = "visuel l{\ae}ring, visualiseringer, Visuelle medier",
author = "Mie Buhl",
year = "2018",
month = "1",
publisher = "Aalborg Universitet, AAU Kommunikation",
type = "Other",

Buhl, M 2018, Visuel læring: Hvad, hvorfor, hvordan. Aalborg Universitet, AAU Kommunikation.

Visuel læring : Hvad, hvorfor, hvordan. / Buhl, Mie.

Aalborg Universitet, AAU Kommunikation. 2018, introduktion til visuel læring og modeller for analyse.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Visuel læring

T2 - Hvad, hvorfor, hvordan

AU - Buhl, Mie

PY - 2018/1

Y1 - 2018/1

N2 - Videoen introducerer til visuel læring. Hvad vil det sige at lære med og gennem brug af visualiseringer? Forskellige fagområders visuelle fagkultur behandles og ligeledes billeders forskellige funktioner.

AB - Videoen introducerer til visuel læring. Hvad vil det sige at lære med og gennem brug af visualiseringer? Forskellige fagområders visuelle fagkultur behandles og ligeledes billeders forskellige funktioner.

KW - visuel læring

KW - visualiseringer