Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier

Morten Staun Lassen, John Houman Sørensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

TitelVoksenduddannelse, kvalificering og peronalepolitiske strategier
Udgivelses stedAalborg
ForlagCARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet
Publikationsdato1 mar. 2000
StatusUdgivet - 1 mar. 2000

Lassen, M. S., & Sørensen, J. H. (2000). Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier. I Voksenduddannelse, kvalificering og peronalepolitiske strategier Aalborg: CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet.
Lassen, Morten Staun ; Sørensen, John Houman. / Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier. Voksenduddannelse, kvalificering og peronalepolitiske strategier. Aalborg : CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet, 2000.
@inbook{b4787f47f17a4f11b21fb82eafc1041c,
title = "Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier",
author = "Lassen, {Morten Staun} and S{\o}rensen, {John Houman}",
year = "2000",
month = "3",
day = "1",
booktitle = "Voksenduddannelse, kvalificering og peronalepolitiske strategier",
publisher = "CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet",
address = "Danmark",

Lassen, MS & Sørensen, JH 2000, Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier. i Voksenduddannelse, kvalificering og peronalepolitiske strategier. CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier. / Lassen, Morten Staun; Sørensen, John Houman.

TY - GEN

T1 - Voksenuddannelse, kvalificering og personalepolitiske strategier

AU - Lassen, Morten Staun

AU - Sørensen, John Houman