Voksenuddannelsens kvalificering: en prakseologisk orienteret forskningsindsats

Henning Jørgensen, Anders S. Andersen, Kim Pedersen, John Houman Sørensen, Anders Vind

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)8789639189
StatusUdgivet - 1999

Jørgensen, H., Andersen, A. S., Pedersen, K., Sørensen, J. H., & Vind, A. (1999). Voksenuddannelsens kvalificering: en prakseologisk orienteret forskningsindsats. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Jørgensen, Henning ; Andersen, Anders S. ; Pedersen, Kim ; Sørensen, John Houman ; Vind, Anders. / Voksenuddannelsens kvalificering : en prakseologisk orienteret forskningsindsats. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 1999.
@book{6e68925011a311db8924000ea68e967b,
title = "Voksenuddannelsens kvalificering: en prakseologisk orienteret forskningsindsats",
author = "Henning J{\o}rgensen and Andersen, {Anders S.} and Kim Pedersen and S{\o}rensen, {John Houman} and Anders Vind",
year = "1999",
isbn = "8789639189",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Jørgensen, H, Andersen, AS, Pedersen, K, Sørensen, JH & Vind, A 1999, Voksenuddannelsens kvalificering: en prakseologisk orienteret forskningsindsats. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Voksenuddannelsens kvalificering : en prakseologisk orienteret forskningsindsats. / Jørgensen, Henning; Andersen, Anders S.; Pedersen, Kim; Sørensen, John Houman; Vind, Anders.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Voksenuddannelsens kvalificering

T2 - en prakseologisk orienteret forskningsindsats

AU - Jørgensen, Henning

AU - Andersen, Anders S.

AU - Pedersen, Kim

AU - Sørensen, John Houman

AU - Vind, Anders

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Bog

SN - 8789639189

BT - Voksenuddannelsens kvalificering

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Jørgensen H, Andersen AS, Pedersen K, Sørensen JH, Vind A. Voksenuddannelsens kvalificering: en prakseologisk orienteret forskningsindsats. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 1999.