Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Madeleine, P., Voigt, M., & Arendt-Nielsen, L. (2000). Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University.
Madeleine, Pascal ; Voigt, Michael ; Arendt-Nielsen, Lars. / Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere. Aalborg : Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2000.
@book{2adca1a0003511dab4d5000ea68e967b,
title = "Vurdering af h{\aa}ndtag og gribestilling p{\aa} renovationsbeholdere",
author = "Pascal Madeleine and Michael Voigt and Lars Arendt-Nielsen",
year = "2000",
publisher = "Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University",

Madeleine, P, Voigt, M & Arendt-Nielsen, L 2000, Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere. Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, Aalborg.

Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere. / Madeleine, Pascal; Voigt, Michael; Arendt-Nielsen, Lars.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere

AU - Madeleine, Pascal

AU - Voigt, Michael

AU - Arendt-Nielsen, Lars

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere

PB - Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University

CY - Aalborg

Madeleine P, Voigt M, Arendt-Nielsen L. Vurdering af håndtag og gribestilling på renovationsbeholdere. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2000.