Well-Defined Decision Scenarios

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2001
NavnResearch Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University
NummerR-01-5002

Nielsen, T. D., & Jensen, F. V. (2001). Well-Defined Decision Scenarios. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University, Nr. R-01-5002
Nielsen, Thomas Dyhre ; Jensen, Finn Verner. / Well-Defined Decision Scenarios. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2001. (Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University; Nr. R-01-5002).
@book{da9ae500003211dab4d5000ea68e967b,
title = "Well-Defined Decision Scenarios",
author = "Nielsen, {Thomas Dyhre} and Jensen, {Finn Verner}",
year = "2001",
language = "English",
series = "Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University",
number = "R-01-5002",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Nielsen, TD & Jensen, FV 2001, Well-Defined Decision Scenarios. Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University, nr. R-01-5002, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Well-Defined Decision Scenarios. / Nielsen, Thomas Dyhre; Jensen, Finn Verner.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Well-Defined Decision Scenarios

AU - Nielsen, Thomas Dyhre

AU - Jensen, Finn Verner

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book

T3 - Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University

BT - Well-Defined Decision Scenarios

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Nielsen TD, Jensen FV. Well-Defined Decision Scenarios. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2001. (Research Report : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University; Nr. R-01-5002).