Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato11 sep. 2015
StatusUdgivet - 11 sep. 2015
BegivenhedEuropean Developmental Psychology Conference - University of Minho, Braga, Portugal
Varighed: 8 sep. 201512 sep. 2015

Konference

KonferenceEuropean Developmental Psychology Conference
LokationUniversity of Minho
LandPortugal
ByBraga
Periode08/09/201512/09/2015

De Lopez, K. M. J., Jørgensen, K. N., Knudsen, H. B. S., & Hansen, T. G. B. (2015). We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School. Afhandling præsenteret på European Developmental Psychology Conference, Braga, Portugal.
@conference{8b229a2ab14f4993849f09f52d00b2f3,
title = "We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School",
author = "{De Lopez}, {Kristine M. Jensen} and J{\o}rgensen, {Karina Niss} and Knudsen, {Hanne Bruun S{\o}ndergaard} and Hansen, {Tia Gitte Bondesen}",
year = "2015",
month = "9",
day = "11",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 08-09-2015 Through 12-09-2015",

De Lopez, KMJ, Jørgensen, KN, Knudsen, HBS & Hansen, TGB 2015, 'We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School', Paper fremlagt ved European Developmental Psychology Conference, Braga, Portugal, 08/09/2015 - 12/09/2015.

We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School. / De Lopez, Kristine M. Jensen; Jørgensen, Karina Niss; Knudsen, Hanne Bruun Søndergaard; Hansen, Tia Gitte Bondesen.

TY - CONF

T1 - We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School

AU - De Lopez, Kristine M. Jensen

AU - Jørgensen, Karina Niss

AU - Knudsen, Hanne Bruun Søndergaard

AU - Hansen, Tia Gitte Bondesen

PY - 2015/9/11

Y1 - 2015/9/11

M3 - Paper without publisher/journal

De Lopez KMJ, Jørgensen KN, Knudsen HBS, Hansen TGB. We're all in the same boat! Positive Mental Health in Danish adolescents with Language Impairment attending Boarding School. 2015. Afhandling præsenteret på European Developmental Psychology Conference, Braga, Portugal.