Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes

UdgiverDenmark.
StatusUdgivet - 2007

Bibliografisk note

Nissum, K., Larsen, T. H., Madsen, O., & Nielsen, H. (2007). Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes. Aalborg University: Denmark.
Nissum, Kåre ; Larsen, Troels Hessner ; Madsen, Ole ; Nielsen, Henning. / Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes. Aalborg University : Denmark., 2007.
@techreport{41ebfaa0cb3d11dc8dd8000ea68e967b,
title = "Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes",
author = "K{\aa}re Nissum and Larsen, {Troels Hessner} and Ole Madsen and Henning Nielsen",
note = "3029",
year = "2007",
language = "English",
publisher = "Denmark.",
type = "WorkingPaper",
institution = "Denmark.",

Nissum, K, Larsen, TH, Madsen, O & Nielsen, H 2007 'Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes' Denmark., Aalborg University.

Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes. / Nissum, Kåre; Larsen, Troels Hessner; Madsen, Ole; Nielsen, Henning.

Aalborg University : Denmark., 2007.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes

AU - Nissum, Kåre

AU - Larsen, Troels Hessner

AU - Madsen, Ole

AU - Nielsen, Henning

N1 - 3029

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

BT - Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes

PB - Denmark.

CY - Aalborg University

Nissum K, Larsen TH, Madsen O, Nielsen H. Wireless, Vision Based Environment for Offline Planning of Robotic Paint Routes. Aalborg University: Denmark. 2007.