http://www.cbs.dk/forskning/cbs-forskningsprofil

Børgesen, K. (Visiting researcher)

Activity: Visiting another research institution

Description

Aktiv deltagelse i andre forskningsmiljøer: Copenhagen Business School (CBS) - Institut for Organisation

Iflg. reglerne i phd-bekendtgørelsens reviderede version af februar 2014 fremgår det under pkt. 10, at:

Ph.d.-studerende er forpligtet til at aktivt at deltage i andre forskningsmiljøer uden for fakultetet. Dette bør ske via udlandsophold, men kravet om miljøskifte kan også undtagelsesvist honoreres via ophold i andre forskningsmiljøer i Danmark. Ophold i andre forskningsmiljøer er typisk af en varighed på flere måneder. Opholdet kan evt. også foregå som gentagne besøg i løbet af ph.d. - uddannelsen. Opholdet skal godkendes af programlederen.

Jeg har, efter aftale med programleder, professor Antje Gimmler, opfyldt ovenstående forpligtelse, ved at opholde mig på CBS/IOA i efterårssemestret 2015

Efter aftale med programleder professor Antje Gimmler indgået den 4.3.2015 har jeg gennemført denne del af phd-uddannelsen på Copenhagen Business School (CBS) på Institut for Organisation i efterårssemestret 2015 (1. september-31. december). Opholdet er på CBS/IOA aftalt med og godkendt af Professor og institutleder Signe Vikkelsøe.

CBS vil med sin unikke mangfoldighed være et af de førende universiteter i verden med både forskning og undervisning i verdensklasse inden for de klassiske ledelsesfag (inkl. finansiering, økonomi, regnskab, produktion, markedsføring, strategisk ledelse og organisation) og fag, der placerer 'business' i en bredere social, politisk og kulturel kontekst.
Period1 Aug 201531 Dec 2015
Visitinghttp://www.cbs.dk/forskning/cbs-forskningsprofil