AAU-uddannelse får eftertragtet kvalitetsstempel

Press/Media: Press / Media

Description

Med tildelingen af ”AESOP Certificate of Quality” er AAU’s institut for Planlægning en af 24 europæiske planlægningsuddannelser, der som de første får AESOP’s kvalitetsstempel.

Anerkendelsen skyldes indholdet af undervisningen på Institut for Planlægning, der lever op til AESOP’s meget specifikke krav til diversitet og forståelse for planlægningens betydning i forhold til resten af samfundet. Samtidig understreger anerkendelsen instituttets særstilling i Danmark.

- Vi er et af meget få fakulteter i Danmark, der arbejder med planlægning i hele spændingsfeltet fra strategisk planlægning over lokalplanlægning til konkret ejendomsudvikling, forklarer studieleder Michael Tophøj Sørensen, Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning.

- På Arkitektskolen i Aarhus arbejder de også med planlægning, men det er sammen med en designuddannelse og i mere snævre rammer. Hos os er hovedvægten på by- og landskabsplanlægning, men vi ser samtidig planlægning som noget meget bredt, der berører en lang række andre områder. Vi tilbyder uddannelser inden for planlægning på en måde, der lever op til AESOP's krav, siger lektor Daniel Galland fra Institut for Planlægning, der er en af de drivende kræfter i forhold til det internationale samarbejde gennem AESOP.

Period15 Apr 2016

Media coverage

1

Media coverage