Danske forskere vil have mennesker til at spise græs

Press/Media: Press / Media

Description

Forskere fra Aalborg Universitet arbejder på at gøre protein fra græs spiseligt for mennesker som et alternativ til protein fra soja og valle. De har udviklet et smagløst, proteinholdigt produkt, der kan bruges i fødevarer. "Det taler ind i den her dagsorden om bæredygtighed, hvor der er fokus på plantebaserede fødevarer," siger Mette Lübeck, lektor ved Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet. Forskerne har trukket en proteinholdig juice ud af græsset, som bliver sorteret til foder til dyr og spiseligt protein til mennesker. (Resumé leveret af Infomedia). Kilder:Nyheder.dk, 03-11-2024Maskinbladet.dk, 01-11-2024Sermitsiaq.ag, 02-11-2024Sermitsiaq.ag, 02-11-2024Ritzaus Bureau, Indland, 01-11-2024
Period1 Nov 2024 → 7 Nov 2024

Media coverage

7

Media coverage