Det er svært at finde bæredygtig emballage

  • Anna Marie Fisker
  • Kirsten Skovsby
  • Nini Camilla Bagger

Press/Media: Press / Media

Description

Bæredygtigt: Professionelle køkkener har et højt forbrug af plastbakker, især til udbringningg af mad. Som et led i at gøre produktionen mere bæredygtigt vil de gerne spare, genbruge og anvende den mest bæredygtige. Men det er svært at finde vej i junglen af emballager, siger de, og det bekræfter eksperterne. 

Period25 Sept 2020

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleKost og Ernæring og Sundhed
    Degree of recognitionNational
    Media name/outletKost og Ernæringsforbundet
    Media typePrint
    Country/TerritoryDenmark
    Date25/09/2020
    Producer/AuthorHenrik Stanek
    URLhttps://www.epaper.dk/jtoas/kost/80/
    PersonsAnna Marie Fisker, Kirsten Skovsby, Nini Camilla Bagger