Ekspert kalder Jyske Banks al-Assad-sag opsigtsvækkende: "Men så igen. Gibraltar-afdelingen har været hjemsted for en del mistænkelig forretning""

Press/Media: Press / Media

Description

Rifaat al-Assad, der er onkel til den syriske diktator Bashar al-Assad, var i 12 år kunde i Jyske Banks afdeling på Gibraltar. Han er blevet dømt i Frankrig for hvidvask, og Jyske Bank bliver kritiseret for ikke at have spurgt nok ind til kundens formue. Lars Krull, der er bankforsker på Aalborg Universitet, siger dog, at Jyske Bank har fulgt reglerne, og en "slem fyr" behøver ikke at have noget med hvidvask at gøre. Alligevel "noterer" Krull sig, at Jyske Bank har afviklet al-Assad som kunde. Kilder:Borsenpro.dk/finans, 03-07-2020Finans.Børsen.dk (Abonnementsområde), 03-07-2020
Period3 Jul 2020

Media coverage

2

Media coverage

 • TitleEkspert kalder al-Assad kundeforhold opsigtsvækkende: "Men så igen. Gibraltar-afdelingen har været hjemsted for en del mistænkelig forretning"
  Media name/outletFinans.Børsen.dk (Abonnementsområde)
  Date03/07/2020
  Producer/AuthorNikolaj Skydsgaard, Mathias Hagemann-Nielsen, Bashar Al-Assad, Rifaat Al-Assad
  URLLogin to display link to press clippings from Infomedia
  PersonsLars Krull
 • TitleEkspert kalder Jyske Banks al-Assad-sag opsigtsvækkende: "Men så igen. Gibraltar-afdelingen har været hjemsted for en del mistænkelig forretning""
  Media name/outletBorsenpro.dk/finans
  Date03/07/2020
  Producer/AuthorMathias Hagemann-Nielsen
  URLLogin to display link to press clippings from Infomedia
  PersonsLars Krull